Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
На які скарги скаржиться бізнес в Україні?

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Milangas
Андрей


Группы: Нет
Репутация: 0    
Пол: Пол:Мужской
Зарегистрирован: 29.01.2023
БлизнецыВозраст: 34

Сообщения: 27



СообщениеДобавлено: Ср Апр 17, 2024 13:27:39     Ответить с цитатой

Звідки почати, щоб з'ясувати, які недоліки турбують український бізнес? Невелике опитування серед підприємців часто відкриває широкий спектр проблем. Отже, на що саме скаржаться українські компанії?

Бюрократія і перешкоди у веденні бізнесу: Створення та реєстрація підприємства можуть бути заплутаними і тривалими процесами через велику кількість потрібних документів і дозволів. Крім того, регулярні перевірки і аудити можуть заважати нормальному функціонуванню бізнесу.

Корупція та нечесна конкуренція: Українські підприємці часто стикаються з вимогою хабарів або нечесною конкуренцією з боку інших компаній, що ускладнює їхню роботу та знижує прибуток.

Нестабільність законодавства: Постійні зміни в законодавстві можуть призводити до неясності щодо вимог і обмежень, що ускладнює планування та ведення бізнесу.

Проблеми з податками і фінансами: Високі податки та складність податкової системи можуть становити велике навантаження для бізнесу https://boi.org.ua/press-post/polovyna-skarg-biznesu-shhodo-perevirok-podatkovoyi-vyrishuyutsya-uspishno-olena-chorna-i-tetyana-mykulska-inspektorky-rady-biznes-ombudsmena/, особливо для малих та середніх підприємств.

Недостатня інфраструктура і послуги підтримки бізнесу: Недоліки у відсутності якісної інфраструктури, такої як дороги, енергопостачання та зв'язок, можуть значно ускладнити виробництво та постачання товарів.

Відсутність доступу до фінансування: Для багатьох підприємців важко отримати кредити або інвестиції через високі відсотки або недостатню довіру до фінансових установ.

Ці проблеми вимагають уваги уряду та відповідних організацій для того, щоб створити сприятливі умови для розвитку бізнесу в Україні.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Вы не можете вкладывать файлы
Вы не можете скачивать файлы