Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Май 30, 2021 19:16:14 |
|
|
Усім доброго вечора. Підкажіть, як можна проконтролювати роботу своїх підлеглих. Тому що у нас в офісі, на жаль, одні працюють, а інші курять в туалеті. А зарплату отримують усі однакову. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Май 30, 2021 19:20:02 |
|
|
А це всюди таке. У нас начальник періодично з'являється і розганяє всіх по робочих місцях. Все одно кожен намагається надолужити потім свою роботу. Я думаю, нічого старашного в цьому немає. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Май 30, 2021 19:22:12 |
|
|
Воно б нічого сташного, але страждає від цього саме робота. А потім починаються нерви, крики і дедлайни. Все нужн робити розмірено, не поспішаючи і якісно. Хіба не так? |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Май 30, 2021 19:32:02 |
|
|
BorisKep писал(а): |
Усім доброго вечора. Підкажіть, як можна проконтролювати роботу своїх підлеглих. Тому що у нас в офісі, на жаль, одні працюють, а інші курять в туалеті. А зарплату отримують усі однакову. |
Є такий собі електронний помічник керівника. Називається CRM-система «Бітрікс24» https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php Гарна штука, скажу я тобі .
Ця диво-система, крім усього іншого, вміє відслідковувати, які програми запускаються на комп'ютері вашого підлеглого, перехоплює повідомлення в мессенждерах, робить періодичні скріншоти робочого столу.
Вообщем, шпигує по повній ) .
Підлеглим це, звичайно, не сподобається. Але як то ж треба встановлювати дисципліну в офісі.
|
|
|
|
|
|