Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Окт 24, 2021 10:57:08 |
|
|
У мене є свій інтернет магазин, хочу щоб мої співробітники займалися не фігньою, а просували магазин, робили роботу, завершували проекти. Ось можете допомогти з вибором хорошого сайту? |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Окт 24, 2021 10:57:56 |
|
|
Вам прям потрібна повна взаємодія також і з чатом? Або просто сайт, де ви зможете видавати проекти щоб вони над ними працювали? Просто трохи не зрозуміле ви що то написали ... Я не можу зрозуміти. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Вс Окт 24, 2021 11:02:14 |
|
|
Повна взаємодія потрібно, просто не всі працівники з мого міста, ми по всій Україні по немногу ... Потрібен зручний чат, щоб все про все знали ... Також чат для спілкування з клієнтами не завадив, я б такий, ще б зробив свій сайт. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Вс Окт 24, 2021 11:04:16 |
|
|
Алексейко писал(а): |
У мене є свій інтернет магазин, хочу щоб мої співробітники займалися не фігньою, а просували магазин, робили роботу, завершували проекти. Ось можете допомогти з вибором хорошого сайту? |
Є стільки різних сайтів для здійснення ваших задумів, але все впирається в платні тарифи і я сам це розумію, що незручно платити за все, особливо коли тарифи дуже дорогі.
Раджу спробувати користуватись системою від Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/ Зараз вони надають безкоштовний тариф, ви спокійно можете користуватись усіма послугами безкоштовно. Є зручний час, база даних, ви зможете видавати проекти і стежити за виконанням. Доступність створення графіка роботи і все остольное, це все відмінно підійде вам.
|
|
|
|
|
|