Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Дек 05, 2021 20:56:20 |
|
|
Збираюся зараз купувати обігрівач для свого будинку, але все ніяк не можу визначитися з тим, який же варіант вибрати в кінцевому підсумку. Що ви особисто могли б порадити на цей рахунок зі свого особистого досвіду? |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Вс Дек 05, 2021 22:50:56 |
|
|
Gerkules писал(а): |
Збираюся зараз купувати обігрівач для свого будинку, але все ніяк не можу визначитися з тим, який же варіант вибрати в кінцевому підсумку. Що ви особисто могли б порадити на цей рахунок зі свого особистого досвіду? |
Потрібно ще правильно розрахувати розміри кімнати, в яку ви збираєтеся встановлювати обігрівач, щоб він справлявся зі своїм безпосереднім завданням. Тому підбирається все це суто індивідуально під кожну людину. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Вс Дек 05, 2021 23:50:06 |
|
|
Алексейко писал(а): |
Потрібно ще правильно розрахувати розміри кімнати, в яку ви збираєтеся встановлювати обігрівач, щоб він справлявся зі своїм безпосереднім завданням. Тому підбирається все це суто індивідуально під кожну людину. |
Та кімната не дуже велика, просто спальня так скажемо. Тому особливо потужних конвекторів і не буде потрібно, я так гадаю. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Пн Дек 06, 2021 00:19:50 |
|
|
Gerkules писал(а): |
Та кімната не дуже велика, просто спальня так скажемо. Тому особливо потужних конвекторів і не буде потрібно, я так гадаю. |
Для невеликого житлового приміщення достатньо буде взяти якийсь компактний обігрівач, який можна було б ставити біля себе і добре грітися. Таких варіантів у продажу досить багато. Я сам особисто зовсім недавно купував для своєї квартири в Дніпрі інфрачервоний обігрівач https://bt.rozetka.com.ua/ua/ir_heaters/c80247/page=3/ такого ось плану. Він невеликий, зате досить недорогий і гріє дуже пристойно. Загалом можете сам подивитися за асортиментом, що вам більше підходить.
|
|
|
|
|
|