Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Пт Фев 17, 2023 23:50:05 |
|
|
Доброго дня. Хто мав хороший досвід прийому пробіотиків і може порадити конкретний дієвий препарат? Буду дуже вдячний за допомогу та рекомендації. Потрібен для профілактики дизбактеріозу. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Фев 17, 2023 23:54:27 |
|
|
Доброго дня. Приймав такі ліки, коли проходив курс антибіотикотерапії. Мені тоді лікар призначав Пробіель ПроГастро.
Про ефективність сказати не можу. Але наслідків для кишечника після прийому антибіотиків не було і це вже добре ) |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Пт Фев 17, 2023 23:55:55 |
|
|
Алексейко писал(а): |
Доброго дня. Приймав такі ліки, коли проходив курс антибіотикотерапії. Мені тоді лікар призначав Пробіель ПроГастро.
Про ефективність сказати не можу. Але наслідків для кишечника після прийому антибіотиків не було і це вже добре ) |
Дякую за рекомендацію. А ви не в курсі, його дітям можна давати. Забув відразу уточнити, що пробіотики треба саме для дитини 10 років. Якщо хтось давав дітям пробіотики, напишіть, які саме давали. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Фев 17, 2023 23:57:49 |
|
|
Доброго дня. Якщо вашій дитині 10 років, то можна давати препарат Ентерожерміна або Ацидолак порошок. Я знаю, що ці препарати хороші як для дорослих, так і для дітей. Я особисто сам приймав Ентерожерміну.
Дитині також давали ці пробіотики пробіотики , за призначенням педіатра, до речі. Ці препарати призначені для нормалізації мікрофлори кишечника, зокрема під час та після застосування антибіотика. Застосування їх рекомендують також під час поїздок, пов'язаних зі мною кліматичних зон, коли у кишківнику може відбуватися зміна мікрофлори.
|
|
|
|
|
|