Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Пн Фев 20, 2023 10:40:22 |
|
|
С какой компанией посоветуете посотрудничать, хочу купить картонные коробки? Как выбрать картонную упаковку для пищевых продуктов? |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Фев 20, 2023 10:53:19 |
|
|
При выборе картонной упаковки для пищевых продуктов следует учитывать несколько факторов, это безопасность! Упаковка должна быть безопасной для контакта с пищей. Убедитесь, что выбранная упаковка соответствует стандартам безопасности пищевых продуктов, таким как FDA. А заказать Картонные коробки оптом https://shoptobi.com.ua/ru/categories/korobki-optom можно здесь приобрести. |
|
|
|
|
Bjylek Bjylek
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Ноя 15, 2024 22:20:57 |
|
|
Потрібна ваша допомога. Я вже довгий час шукаю, де можна замовити коробки для зберігання різних речей, але ще не знайшов того ідеального варіанту. Мені важливо, щоб коробки були надійними, не ломалися при перевезенні, і, звісно, за адекватну ціну. |
|
|
|
|
User User
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Ноя 15, 2024 22:28:00 |
|
|
Якщо ти хочеш знайти надійного постачальника для виготовлення коробок https://vpak.com.ua/ , я б порекомендував звернути увагу на компанію Васіліск. Вони спеціалізуються на виробництві картонних коробок та інших пакувальних матеріалів, і я сам кілька разів замовляв у них. Це дуже серйозна компанія з багаторічним досвідом. Їхнє виробництво картонних коробок відповідає всім вимогам якості, тож можеш бути впевнений, що коробки будуть стійкими, витривалими та надійними при транспортуванні. Що мене дуже вразило — це можливість замовити коробки будь-якого розміру. Крім того, у них є зручні умови доставки — ти можеш замовити доставку на будь-яке зручне місце. Ціни теж на рівні, і для оптових замовлень завжди є вигідні пропозиції. |
|
|
|
|
|