Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 12:24:04 |
|
|
Шукаю ліхтарик для використання на природі та під час походів. Хотів би, щоб він був якісним та міцним, але при цьому не дуже важким і компактним для перенесення в рюкзаку. Які моделі можна порекомендувати? |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 12:26:32 |
|
|
Якщо ви шукаєте якісний та надійний ліхтарик, я рекомендую Brennenstuhl. Вони виробляють високоякісну продукцію, яка відмінно підходить для використання на природі та під час походів. Ліхтарик Brennenstuhl має яскраве світло, що допоможе вам бачити навколишній простір у темряві, а також досить легкий і компактний для перенесення. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 12:28:01 |
|
|
Можу порекомендувати виробника Fenix. Він має яскраве світло, що допоможе вам бачити навіть в темряві, і його легко тримати в руці. Я використовую його на рибальці дуже задоволений його функціональністю. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Фев 25, 2023 12:29:02 |
|
|
BorisKep писал(а): |
Шукаю ліхтарик для використання на природі та під час походів. Хотів би, щоб він був якісним та міцним, але при цьому не дуже важким і компактним для перенесення в рюкзаку. Які моделі можна порекомендувати? |
Хочу порекомендувати вам вам потрібен якісний та потужний ліхтарик https://allo.ua/ua/fonari/ який я купиі в интернет магазині Алло, це модель Solight LED 1400lm. Він має дуже яскраве світло, що допоможе вам бачити навіть на великій відстані, а його батареї довго, зможити ходити в походи.
На сайті магазина якого я вам порадив багато інших варіантів, вибирайте ліхтарик який вам буде по кишені. В наявності тв каже настільні фонарики, також моделі які можуть заряджатися від сонця.
|
|
|
|
|
|