Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Янв 08, 2023 08:37:05 |
|
|
Доброго ранку всім! У мене є невелика кав'ярня, і щоб вона працювала коли немає електроенергії, вирішив купити бензиновий генератор, але не можу визначитись який купити. Порадьте мені якісний бензиновий генератор, та інтернет-магазин де його можна купити. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Янв 08, 2023 08:40:10 |
|
|
Привіт! Зараз багато бізнесів тримаються завдяки генераторам. Я купував для свого продуктового магазина бензиновий генератор, і коли часто вимикали світло, ним активно користувався. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Вс Янв 08, 2023 08:42:29 |
|
|
Привіт! Я переглянув декілька бензинових генераторів в інтернеті, але поки думаю який купувати. Скажи, будь ласка, який саме бензиновий генератор ти собі придбав, та в якому інтернет-магазині? |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Янв 08, 2023 08:48:34 |
|
|
Я собі купував генератор бензиновий Pramac E5000 Schuko, в улюбленому інтернет-магазині https://allo.ua/ua/benzinovye-generatory/ де я вже не вперше купую різну техніку, і завжди залишаюсь задоволеним.
Потужний та сильний генератор, дуже мені допоміг в мому маленькому бізнесі, тому не зважаючи на вимкнення електроенергії, мій магазин працював повноцінно. В магазині ти зможеш підібрати генератор під свій бюджет, та і по потужності генератори є абсолютно різні.
|
|
|
|
|
ira19840 Ирина
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 13:00:31 |
|
|
Вы можете в специализированном магазине генератор с двигателем хонда купить, отличный вариант и цена хорошая. Также можно посмотреть другие варианты, которые есть в наличии. В магазине хороший сервис, если нужно, помогут подобрать. |
|
|
|
|
|
|
Atgam Антон
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вс Апр 02, 2023 15:26:46 |
|
|
Варианты есть разные.
Добавлено спустя 2 минуты 55 секунд:
Re: Який бензиновий генератор краще купити?
Алексейко писал(а): |
Доброго ранку всім! У мене є невелика кав'ярня, і щоб вона працювала коли немає електроенергії, вирішив купити бензиновий генератор, але не можу визначитись який купити. Порадьте мені якісний бензиновий генератор, та інтернет-магазин де його можна купити. |
Зайди в интернет магазин "Лодка5", и успей купить генераторы Weekender со скидкой - из личного опыта могу сказать, что это лучшее решение! Я всю зиму пользовался именно таким генератором, и убедился в том, что выбрал очень правильно. Почитай подробное описание на сайте, там и цены можно посмотреть. |
|
|
|
|
|