Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Patron Иван
Группы: Нет Репутация: -5
Пол: ![Пол:Мужской Пол:Мужской](templates/Charcoal2/images/icon_minigender_male.gif) Зарегистрирован: 23.06.2021
|
Добавлено: Вс Фев 19, 2023 15:28:11 |
|
|
Амбулаторним клінікам необхідне надійне і якісно виготовлене медичне обладнання, щоб забезпечити пацієнтам найвищу якість обслуговування. Licarno пропонує широкий вибір медичного обладнання, розробленого з урахуванням потреб амбулаторних клінік. Від систем візуалізації до лабораторного обладнання, Licarno пропонує продукцію, необхідну для забезпечення безперебійної та ефективної роботи вашої клініки. Крім того, завдяки низьким цінам ви можете придбати необхідне вам якісне медичне обладнання без шкоди для якості. Натисніть на посилання, щоб ознайомитися з їхнім асортиментом уже сьогодні! |
|
|
|
![](templates/Charcoal2/images/spacer.gif) |
Вербена Вербена
![](images/avatars/15612425876138ebec5a68e.jpg) Группы: Нет
![Забанить](templates/Charcoal2/images/icon_ban.gif) Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Авг 03, 2023 15:03:08 |
|
|
Нужна для клиники эстетики новая инфракрасная кабина. Где можно заказать такую? |
|
|
|
Печена Картопля Печена Картопля
![](images/avatars/141143195f5a53d1f2566.gif) Группы: Нет
![Забанить](templates/Charcoal2/images/icon_ban.gif) Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Авг 04, 2023 10:06:08 |
|
|
Всем добрый день!
Я тут тоже вникаю в эти все нюансы, помогаю подруге организовать СПА салон. Точно знаю, что есть инфракрасная кабина https://alfaspa.ua/ru/spa/infrared-therapy/ у компании Аlfa medical & spa development. Мы у них ее заказывали, а также тут много чего полезного для работы в бьюти-сфере есть: аппаратура, оборудование и профессиональная косметика. Думаю, что тем, кто в этой сфере работает, будут полезны контакты с АльфаСпа. |
|
|
|
|