Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
pisiba Полина
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 18, 2024 17:53:36 |
|
|
Доброго дня, шановні автолюбителі! Маю проблему - потрібно підвищити кліренс на моєму позашляховику Mitsubishi Pajero Sport. Підкажіть, будь ласка, який спосіб найкращий для цього? Чи варто використовувати спеціальні проставки чи є інші ефективні варіанти? Буду безмежно вдячна за докладні консультації! _________________ Нравится, не нравится - империя развалится! |
|
|
|
|
Avtovaz Артём
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 25, 2024 09:41:31 |
|
|
Вітаю! У мене теж раніше стояло питання, як збільшити кліренс автомобіля. Я вирішив це питання найпростішим та найнадійнішим способом - встановленням якісних проставок. Придбав їх в магазині "Автопроставка" в Одесі. Там уважно вислухали мої потреби та порекомендували проставки ідеального розміру, ідеально підходящі саме під мій Pajero Sport. Процес встановлення пройшов легко та швидко. В результаті кліренс помітно виріс, стало набагато комфортніше долати бездоріжжя. Залишився цілком задоволений покупкою! Тому раджу звернутися й вам до "Автопроставки" - допоможуть професійно підібрати оптимальні проставки для збільшення кліренсу саме вашого авто. _________________ Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана:
Везде, где русские - война! |
|
|
|
|
|