Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Июн 28, 2024 13:08:40 |
|
|
Привіт! У мене до тебе питання. Моя дитина застудилася, і я трохи розгублений. Хочу дізнатися, як найкраще лікувати застуду у малечі. Які методи ти використовуєш? Чи є у тебе якісь особисті поради? І що робити, якщо застуда затягується? Дякую за будь-які рекомендації, бо хочу зробити все правильно, щоб дитина швидше одужала і не було ускладнень. |
|
|
|
|
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Июн 28, 2024 13:09:56 |
|
|
Привіт! Розумію твоє занепокоєння, тому що сама нещодавно пройшов через це. У моєї доньки теж була застуда, і ми застосовували кілька методів. Насамперед, багато пили теплих напоїв: чай з медом та лимоном, компоти, морси. Також робили інгаляції з ромашкою та евкаліптом. Дуже допомагало підтримувати високу вологість у кімнаті, де вона спала. Використовували зволожувач повітря. Для полегшення симптомів давав сироп від кашлю на основі трав. Найголовніше – багато відпочинку і сон. Це значно прискорило одужання. |
|
|
|
|
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Пт Июн 28, 2024 13:10:30 |
|
|
Дякую за твій детальний відгук! Тепер у мене є більше уявлення, що робити. Мені подобається ідея з інгаляціями і зволоженням повітря. Щодо напоїв – спробуємо також більше пити теплих чаїв. Мені здається, що саме твої поради допоможуть нам швидше одужати. Ще раз дякую за допомогу! Сподіваюся, що все швидко минеться і дитина буде знову здоровою та активною. |
|
|
|
|
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пт Июн 28, 2024 13:13:58 |
|
|
Радий, що мої поради можуть бути корисними. Щодо протизастудних препаратів, то для дітей важливо використовувати ті, що безпечні і підходять за віком. Одним з найвідоміших противірусних препаратів для дітей у Дніпрі https://receptika.ua/ua/protivovirusnye-preparaty-dlya-detey/dnepr засобів є Альтабор. Він має м'яку дію і добре переноситься. Ще один хороший варіант – Гропринозин, але перед його використанням обов'язково проконсультуйся з лікарем. Для зовсім маленьких дітей можна використовувати свічки Віферон – вони добре працюють проти вірусів і також зміцнюють імунну систему.
|
|
|
|
|
|