Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Авг 31, 2024 14:30:15 |
|
|
Привіт! Хочу запитати вас про ортопедичне взуття. Чи справді воно допомагає виправити проблеми з ногами, наприклад, плоскостопість або неправильну поставу? Я замислююся, чи варто купувати такі черевики для моєї дитини, бо багато хто говорить, що це необхідно, але інші вважають, що це просто маркетинговий хід. Яка ваша думка з цього приводу? |
|
|
|
|
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Сб Авг 31, 2024 14:31:31 |
|
|
Привіт! Ортопедичне взуття може бути дуже корисним, але не для всіх випадків. Якщо у твоєї дитини дійсно є проблеми з плоскостопістю або постава потребує корекції, то правильно підібране взуття може допомогти. Воно підтримує стопу в анатомічно правильному положенні, що зменшує навантаження на суглоби і хребет. Але важливо, щоб взуття підбирав лікар-ортопед, а не просто купувалося в магазині без попередньої консультації. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Авг 31, 2024 14:32:19 |
|
|
Дякую за відповідь! Тобто ти вважаєш, що без консультації лікаря краще не купувати ортопедичне взуття? Я думала, що його можна придбати просто для профілактики, щоб уникнути майбутніх проблем. Але якщо потрібна консультація спеціаліста, то, можливо, я переоцінила його значення. Чи варто тоді взагалі витрачати гроші на такі черевики, якщо явних проблем поки що немає? |
|
|
|
|
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Сб Авг 31, 2024 14:36:46 |
|
|
Дійсно, багато людей вважають, що ортопедичне взуття https://ortosalon.ua/ua/ortopedicheskaya-obuv/ корисне навіть без явних проблем, але це не завжди так. Якщо в дитини немає конкретних проблем зі стопами або поставою, краще зосередитися на виборі якісного взуття, яке буде комфортним, виготовленим із натуральних матеріалів і з хорошою підтримкою арки стопи. Ортопедичне взуття спеціально розроблене для корекції певних порушень, і якщо таких порушень немає, воно може бути навіть шкідливим. Наприклад, надмірна підтримка арки стопи в ортопедичному взутті може призвести до ослаблення м'язів стопи, що згодом може створити проблеми.
|
|
|
|
|
|