Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Окт 18, 2024 09:36:54 |
|
|
Привіт! Слухай, у мене таке питання — я от думаю про вступ до університету за кордоном, але ніяк не можу розібратися, які конкретно вимоги потрібно виконати. Чи є щось особливе, що потрібно підготувати для цього? Можливо, якісь сертифікати або тести? І ще цікавить, чи є відмінності в умовах для бакалаврату та магістратури. Скажімо, я хочу вступити в університет у Німеччині або Великобританії. Чи є різниця в підготовці документів між цими країнами? Буду вдячний за будь-яку інформацію чи досвід! |
|
|
|
|
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Окт 18, 2024 09:38:41 |
|
|
Привіт! Я якраз нещодавно вступав до університету у Франції, то можу трохи розповісти, як це було в мене. Спочатку, звісно, треба мати атестат або диплом про попередню освіту з перекладом на відповідну мову (французьку чи англійську, якщо навчання англомовне). Ще важливо здати мовний тест, якщо вступаєш на англомовну програму, це, як правило, TOEFL або IELTS. У мене вимагали мінімум 6.5 по IELTS. Також потрібен мотиваційний лист і рекомендації від викладачів. Вимоги залежать від програми, але це базовий набір документів, який знадобиться майже всюди. В Німеччині схожі вимоги, але для деяких програм там можуть бути додаткові вступні тести. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Окт 18, 2024 09:39:02 |
|
|
Цікаво! Тобто, виходить, що однією з ключових умов є мовний тест? Це логічно, бо ж освіта за кордоном потребує знання мови на достатньо високому рівні. TOEFL чи IELTS часто використовуються для англомовних програм, а для Німеччини, я чув, є ще TestDaF або DSH, якщо вступати на програму німецькою. А як щодо рекомендаційних листів? Який вони мають вплив на процес вступу? І ще — чи всі університети вимагають мотиваційний лист, чи це залежить від країни та програми? Бо це може бути складним моментом, якщо не маєш багато досвіду. |
|
|
|
|
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пт Окт 18, 2024 09:40:26 |
|
|
Так, освіта за кордоном https://study-roads.com дійсно вимагає серйозної підготовки, і мотиваційний лист є важливою частиною цієї підготовки. Майже всі університети вимагають його, особливо для магістратури. Це твоя можливість пояснити, чому ти хочеш навчатися саме в цьому університеті і на цій програмі, а також розповісти про свій досвід, досягнення та плани на майбутнє. Рекомендаційні листи також грають значну роль, особливо якщо вони від викладачів, які можуть підтвердити твої академічні здібності. Загалом, кожен університет має свої вимоги, тому важливо перевіряти інформацію на офіційних сайтах.
|
|
|
|
|
|