RikkiKot RikkiKot
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Мар 25, 2025 13:14:56 |
|
|
Народ, зараз така не зовсім проста ситуація в країні, але всі хочуть продовжувати жити, будують майбутнє, народжують дітей, купують нерухомість. Я також хочу придбати власну квартиру, але немає одразу всієї суми, чи можу я купити квартиру в кредит? І що для цього потрібно? |
|
VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 31, 2025 13:29:58 |
|
|
RikkiKot писал(а): |
Народ, зараз така не зовсім проста ситуація в країні, але всі хочуть продовжувати жити, будують майбутнє, народжують дітей, купують нерухомість. Я також хочу придбати власну квартиру, але немає одразу всієї суми, чи можу я купити квартиру в кредит? І що для цього потрібно? |
Так не просто, але багато хто, попри все, планує майбутнє, у тому числі купівлю власного житла. Якщо у тебе немає всієї суми відразу, то взяти квартиру в кредит – цілком реальний варіант.
Банки та забудовники зараз пропонують різні програми кредитування, зокрема іпотеку під вигідні умови. Зазвичай потрібно мати перший внесок (від 20-30% вартості житла), офіційний дохід і гарну кредитну історію. Також можна розглянути розстрочку від забудовника – іноді це навіть вигідніше, ніж стандартний банківський кредит.
Якщо ти розглядаєш варіанти у передмісті Києва, зверни увагу на ЖК "Гранд Бурже" у Бучі, де є можливість придбати квартиру в кредит на вигідних умовах. Детальніше про варіанти фінансування можна почитати тут: https://grandbourget.com/ru/credit/ у мене знайомі рік тому так придбали квартиру і ні разу не пожалкували. Уже навіть майже всю суму виплатили. |
|