Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Апр 01, 2025 01:25:38 |
|
|
Привіт усім! Маєте якісь поради або перевірені місця, де можна відремонтувати медичні інструменти? У мене є кілька інструментів, які вже не працюють як треба, і я хочу дізнатися, чи є спеціалізовані майстерні або інші заклади, де можна здійснити якісний ремонт. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Апр 01, 2025 01:27:30 |
|
|
Дуже важливо, щоб такі майстерні мали відповідні сертифікати та кваліфікованих фахівців. Якщо інструмент дуже специфічний або рідкісний, краще звертатися до тих, хто працює з обладнанням саме вашого бренду. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Апр 01, 2025 01:28:14 |
|
|
Ось ще варіант: можна знайти послуги онлайн, де майстер приїде до вас додому або в клініку, якщо це зручніше. Рекомендую не економити на таких послугах, адже від якості ремонту залежить безпека використання інструментів. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Апр 01, 2025 01:30:03 |
|
|
Шукаючи хороші варіанти для ремонту медичних інструментів https://medstock.ua/ua/remont , я натрапив на один дуже хороший інтернет-магазин Медсток, який також пропонує послуги з ремонту та обслуговування приладів. Вони мають великий досвід і можуть відремонтувати майже всі види медичних інструментів. Я сам нещодавно користувався їхніми послугами і залишився дуже задоволений. Крім того, вони пропонують не тільки ремонт, а й перевірку якості інструментів, що дуже важливо для хірургічних та інших високоточних приладів. Зверніться до них, і ви не пошкодуєте.
 |
|
|
|
 |
|