Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:37:12 |
|
|
Чоловіки та жінки, я до вас з таким питанням! Останні 5 років займаюся спортом, наступного року планую брати участь у змаганнях з бодибілдинг, тіло повинно бути ідеальним у всіх сенсах. Як вважаєте, зробити лазерну епіляцію для чоловіка-це норм чи стрьом? Можливо хтось підкаже, де зробити лазерну епіляцію в Києві на Нивках? |
|
|
|
 |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:40:08 |
|
|
Я вважаю, що лазерна епіляція для чоловіків — це вже абсолютно нормально і навіть практично. Погодьтесь, на змаганнях з бодибілдингу, де кожен м'яз має бути чітко виділений, відсутність зайвого волосся може значно полегшити роботу суддів. Крім того, це просто зручно! Безволосе тіло виглядає чистіше, гігієнічніше, а для тренувань і догляду за тілом теж зручніше. Навіть якщо поглянути на це з точки зору довгострокових результатів, лазерна епіляція — це рішення, яке звільнить від постійного гоління чи воскових процедур. Якщо ви задаєтесь питанням де краще зробити лазерну епіляцію на Нивках у Києві https://www.ukrinform.ua/rubric-other_news/3310508-de-krase-zrobiti-lazernu-epilaciu-na-nivkah-u-kievi.html то ось тут можете дізнатися детальніше для себе, думаю, що інформація буде корисною! |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:42:09 |
|
|
Я розумію, що у багатьох все ще існують стереотипи, що лазерна епіляція — це "для жінок". Але справжні чоловіки не повинні керуватися чужими упередженнями, правда? Зрештою, епіляція — це не про те, щоб стати менш чоловічим, а про те, щоб виглядати найкраще, реалізувати свої цілі та бути впевненим у своєму вигляді. |
|
|
|
 |
фраголо Лилит
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:45:51 |
|
|
Слухайте, ну вже багато чоловіків роблять лазерну епіляцію, це нормально! Як для чоловіків, так і для жінок. Для змагань з бодибілдингу лазерна епіляція — це, насправді, дуже розумний крок. Відсутність волосся дозволяє не тільки краще підкреслити м'язи, але й покращити ефект від підсвічування. Ваша шкіра виглядатиме більш рівною, а контури м'язів будуть чітко виділятися. Зрозуміло, що в таких змаганнях кожна деталь важлива, і якщо є можливість зробити своє тіло ще більш ефектним, чому б і ні? Я не спортсменка, але теж роблю процедуру ЛЕ. Якщо вас цікавить дійсно сучасна лазерна епіляція у Києві на Нивках від EpiLaser https://zib.com.ua/ua/150182-suchasna_lazerna_epilyaciya_u_kievi_na_nivkah_vid_epilaser.html записуйтеся сюди та ви не пошкодуєте. Волосся точно піде швидко, вже з 2-3 процедури буде видимий результат. Мені подобається студія ЕпіЛазер, тут дуже професійні майстри та гарний апарат. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:46:41 |
|
|
Дякую, а як швидко можна розраховувати на результат? |
|
|
|
 |
|
 |
фраголо Лилит
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:49:02 |
|
|
Все залежить від вашого волосся, майстри попередньо проведуть консультацію! |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:49:45 |
|
|
А на яку вартість варто розраховувати? Все ж на чоловічому тілі більше волосся. |
|
|
|
 |
фраголо Лилит
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:51:06 |
|
|
Треба відштовхуватися від зон, що ви плануєте робити. Я, наприклад, роблю тільки пахви і ноги. В ЕпіЛазер на сайті є вся необхідна інформація. |
|
|
|
 |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:54:55 |
|
|
Та не хвилюйтеся ви так, все буде добре! Головне почати робити завчасно, щоб завершити курс, волосся точно не буде вас хвилювати, стане тоншим. Ось тут можете детальніше почитати про підготовку до лазерної епіляції https://inkorr.com/gde-nailucsaa-lazernaa-epilacia-na-nivkah-v-kieve-241785 ЕпіЛазер дійсно одна з найкращих студій Києва, тому звернувшись сюди в можете розраховувати на гарний результат. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Пн Апр 07, 2025 14:55:35 |
|
|
Дякую, з інформацією ознайомився, буду записуватися. |
|