Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вс Май 25, 2025 00:00:39 |
|
|
Привіт. Наразі замислююсь над переходом на под систему замість звичайного вейпу. Шукаю щось компактне, зручне для щоденного використання, але при цьому щоб смак був максимально насичений. Хочу щось, що легко заряджається, має змінні картриджі або котушки, не тече в кишені й не вимагає зайвого клопоту з обслуговуванням. В ідеалі – щоб була хороша автономність, адже часто буваю в дорозі. Що порадите з особистого досвіду? |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вс Май 25, 2025 00:08:57 |
|
|
З власного досвіду можу сказати, що зараз багато хто хвалить pod-системи від Voopoo та Uwell. Я користуюсь Uwell Caliburn – дуже простий в експлуатації, автономність нормальна, смак передає чудово. Можна знайти змінні картриджі в будь-якому вейп-шопі. Не скажу, що це найдешевший варіант, але він дійсно вартий своїх грошей. Якщо хочеш спокійно вейпити без мороки, то точно варто звернути увагу. |
|
|
|
 |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Май 25, 2025 00:13:33 |
|
|
До речі, Voopoo Drag Nano 2 мені здається цікавішою альтернативою – теж зручний, компактний, плюс регулювання потужності дає більше контролю. Так що не завжди дорожче – значить краще, треба ще й поюзати трохи, якщо є можливість. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Май 25, 2025 00:18:17 |
|
|
1008470026 писал(а): |
Привіт. Наразі замислююсь над переходом на под систему замість звичайного вейпу. Шукаю щось компактне, зручне для щоденного використання, але при цьому щоб смак був максимально насичений. Хочу щось, що легко заряджається, має змінні картриджі або котушки, не тече в кишені й не вимагає зайвого клопоту з обслуговуванням. В ідеалі – щоб була хороша автономність, адже часто буваю в дорозі. Що порадите з особистого досвіду? |
Долучусь до обговорення з більш детальною порадою. Я нещодавно обрав для себе Eleaf iVeni SE – надзвичайно зручна под-система, яка повністю закрила мої потреби в щоденному використанні. Я довго обирав і натрапив на неї в онлайн вейп шопі Bambuk – у них, до речі, гарний вибір і часто бувають знижки. Там і взяв свій Eleaf iVeni SE https://bambuk.org/eleaf-iveni-se/ , ще й у класному кольорі, якого не бачив в інших магазинах. Загалом, якщо шукаєш щось, що не вимагає зайвого догляду, добре передає смак і при цьому не громіздке – дуже рекомендую розглянути цей варіант. Вона компактна, має непоганий акумулятор на 650 мАг, що легко витримує день активного паріння. Дуже приємний мундштук, картриджі легко змінюються, і що головне – ніяких протікань.
 |
|
|
|
 |
|