Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Хочу оновити свій гардероб

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Пн Май 26, 2025 21:02:56     Ответить с цитатой

Хлопці, треба порада! Хочу трохи оновити свій гардероб, бо вже самому смішно дивитися на ті джинси, яким років десять. Та й робота зараз серйозніша, хочеться виглядати якось більш стильно, не так, як у студентські роки. Але зізнаюся — не шарю зовсім, де зараз можна нормально вдягнутись. Був у кількох магазинах у місті — або все однакове, або виглядає як із секонду за великі гроші. Може, хтось порадить якийсь перевірений магазин чоловічого одягу, де дійсно є якість і стиль, а не просто цінник?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Gerkules
Саня

БлизнецыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Пн Май 26, 2025 21:04:16     Ответить с цитатой

Сам колись думав, що футболка з базару й кеди — це норма, але як тільки змінив роботу і треба було більш презентабельно виглядати — зрозумів, що так діло не піде. Пішов по магазинах — очі розбігаються, але толку нуль. Одне скажу точно — треба шукати місця, де є бренди з репутацією. Не обов’язково щоб усе було супердорого, головне — якість і посадка. А ще добре, коли консультанти реально підкажуть, а не просто стоять з телефоном у руках. Якщо знайдеш таке місце — обов’язково поділись!
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Пн Май 26, 2025 21:05:30     Ответить с цитатой

Я ось після весілля зрозумів, що не тільки жінкам потрібен гардероб "на вихід". Бо коли мене дружина запитала, в чому я піду на день народження її подруги, я завис. Кросівки і худі? Ну, ніби не зовсім формат. І от тоді почав шукати щось цікаве і більш “по-людськи”. Але проблема в тому, що більшість магазинів — або молодіжний ширпотреб, або надто офіційно. А хочеться щось стильне, сучасне, але щоб не виглядати як викладач у піджаку.
Алексейко
Алексейко

РыбыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Пн Май 26, 2025 21:08:41     Ответить с цитатой

Хлопці, якщо вам справді хочеться вдягатися зі смаком, але без цирку з пафосом, то рекомендую заглянути до магазину Helen Marlen https://helen-marlen.com/ua/men Я нещодавно сам там купував кілька речей і був приємно здивований. Так, він знаходиться у ТЦ Мандарин Плаза, але це не просто ще один бутік "для вигляду". Там реально хороший вибір чоловічого одягу — бренди, якісні тканини, стильні фасони. Я собі взяв піджак і брюки — сидять, як влиті, і що найголовніше — виглядаєш сучасно, але не кричуще. Персонал дуже привітний, допомагають підібрати речі під твій стиль, не нав’язують зайвого. Плюс — є і casual, і щось більш ділове. Раніше я думав, що такі магазини — це тільки для “глянцевих”, але Helen Marlen реально змінює враження. Це не просто “одяг”, це про те, як ти себе подаєш у цьому світі. Тому дуже раджу, якщо хочеш виглядати достойно, але без клоунади.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: