Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Купили ми машину..

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
RikkiKot
RikkiKot

Группы: Нет

РыбыВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Ср Май 28, 2025 19:30:32     Ответить с цитатой

Дуже давно мріяли про власне авто, і от нарешті мрія здійснилась. Тепер треба довести її до ладу, на жаль на авто з салону не вистачило тому взяли б/у. Трішки в салоні зробимо марафет, під капотом. А ще мене цікавить, чи варто на Хонду 2015 року купувати КАСКО? Чи достатньо автоцивілки? Де її оформити, щоб без шахрайства?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
VsemSpat
VsemSpat

Группы: Нет

КозерогВозраст: 30

СообщениеДобавлено: Чт Май 29, 2025 12:22:20     Ответить с цитатой

RikkiKot писал(а):
Дуже давно мріяли про власне авто, і от нарешті мрія здійснилась. Тепер треба довести її до ладу, на жаль на авто з салону не вистачило тому взяли б/у. Трішки в салоні зробимо марафет, під капотом. А ще мене цікавить, чи варто на Хонду 2015 року купувати КАСКО? Чи достатньо автоцивілки? Де її оформити, щоб без шахрайства?

Як на мене то не важливо, нове воно чи б/у — головне, що це твоя мрія, і вона стала реальністю. Щодо питання КАСКО — все залежить від того, наскільки дорога для тебе ця машина. Хонда 2015 року — це ще цілком пристойний автомобіль, і якщо він у хорошому стані, та ще й планується експлуатація кілька років, то КАСКО може дати хороший спокій на душі. Особливо, якщо мова про великі міста, щільний трафік або парковка у дворах — ситуацій, коли може щось трапитись, вистачає.

Але якщо бюджет обмежений, і головна ціль — просто виконати обов’язкові вимоги закону, тоді автоцивілка — мінімум, який точно потрібен. Головне, оформлювати її не «де подешевше», а там, де надійно. Раджу обирати серед перевірених платформ, де все прозоро і є вибір компаній. Мені подобається сервіс онлайн страхування https://hotlinefinance.pages.dev тут можна порівняти умови, ціни, побачити, хто що покриває і не хвилюватися, що поліс виявиться липовим.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: