RikkiKot RikkiKot
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Ср Май 28, 2025 19:30:32 |
|
|
Дуже давно мріяли про власне авто, і от нарешті мрія здійснилась. Тепер треба довести її до ладу, на жаль на авто з салону не вистачило тому взяли б/у. Трішки в салоні зробимо марафет, під капотом. А ще мене цікавить, чи варто на Хонду 2015 року купувати КАСКО? Чи достатньо автоцивілки? Де її оформити, щоб без шахрайства? |
|
VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Май 29, 2025 12:22:20 |
|
|
RikkiKot писал(а): |
Дуже давно мріяли про власне авто, і от нарешті мрія здійснилась. Тепер треба довести її до ладу, на жаль на авто з салону не вистачило тому взяли б/у. Трішки в салоні зробимо марафет, під капотом. А ще мене цікавить, чи варто на Хонду 2015 року купувати КАСКО? Чи достатньо автоцивілки? Де її оформити, щоб без шахрайства? |
Як на мене то не важливо, нове воно чи б/у — головне, що це твоя мрія, і вона стала реальністю. Щодо питання КАСКО — все залежить від того, наскільки дорога для тебе ця машина. Хонда 2015 року — це ще цілком пристойний автомобіль, і якщо він у хорошому стані, та ще й планується експлуатація кілька років, то КАСКО може дати хороший спокій на душі. Особливо, якщо мова про великі міста, щільний трафік або парковка у дворах — ситуацій, коли може щось трапитись, вистачає.
Але якщо бюджет обмежений, і головна ціль — просто виконати обов’язкові вимоги закону, тоді автоцивілка — мінімум, який точно потрібен. Головне, оформлювати її не «де подешевше», а там, де надійно. Раджу обирати серед перевірених платформ, де все прозоро і є вибір компаній. Мені подобається сервіс онлайн страхування https://hotlinefinance.pages.dev тут можна порівняти умови, ціни, побачити, хто що покриває і не хвилюватися, що поліс виявиться липовим. |
|