Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Май 29, 2025 15:00:15 |
|
|
Доброго дня, шановні форумчани! Стоїмо перед необхідністю облагородити подвір’я та шукаємо надійного постачальника тротуарної плитки. Хотілося б знайти оптимальне співвідношення ціна/якість, а також сервіс, якому можна довіряти. Можливо, хтось із вас мав позитивний досвід співпраці з конкретними компаніями чи заводами-виробниками? Буду дуже вдячна за рекомендації! |
|
|
|
 |
фраголо Лилит
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пт Май 30, 2025 14:52:07 |
|
|
Я займаюсь ландшафтним дизайном уже понад десять років і скажу відверто — вибір тротуарної плитки може або прикрасити двір, або зіпсувати весь задум. Саме тому завжди рекомендую своїм клієнтам купити тротуарну плитку в перевірених місцях. Останнім часом все частіше звертаюся до магазину Планета2000, де ціни стартують від 300 грн за м², але при цьому якість продукції на високому рівні. Найбільший плюс — це можливість замовити плитку з доставкою та розвантаженням, що суттєво економить час і нерви. Кольори насичені, форма рівна, плитка лягає щільно і не кришиться з часом. Для дизайнерів це справжній скарб — знаю, що не доведеться червоніти перед клієнтом. Якщо бажаєте зробити красиво й надовго, рекомендую не шукати сумнівних варіантів, а відразу звертатись до тих, хто знається на своїй справі. |
|
|
|
 |
|