Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Скільки коштує пральна машина із сушінням?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Milangas
Андрей

Группы: Нет
БлизнецыВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Сб Июн 28, 2025 12:19:14     Ответить с цитатой

Пральна машина з функцією сушіння — зручне рішення для сучасної оселі, особливо якщо немає місця для окремої сушарки. Я нещодавно сам цікавився цією темою, коли виникла потреба оновити техніку вдома. Ціни на такі моделі в Україні залежать від бренду, функціоналу, об'єму завантаження та енергоефективності. Якщо говорити загалом, найдоступніші варіанти стартують від приблизно 13–15 тисяч гривень. Це здебільшого бюджетні моделі з базовими можливостями, невеликим барабаном і стандартними програмами прання та сушіння.

Більш сучасні та місткі пристрої, які дозволяють прати до 9 кг білизни й сушити до 6 кг, можуть коштувати вже від 20 тисяч гривень і вище: https://uzhgorod.net.ua/news/187323. У цій ціновій категорії часто зустрічаються моделі з інтелектуальним керуванням, сенсорними панелями, режимами економії води та електроенергії, а також з можливістю підключення до Wi-Fi. Я звернув увагу, що деякі пральні машини мають спеціальні програми для догляду за делікатними тканинами або одягом із мембраною, що стало для мене важливим аргументом при виборі.

Преміум-сегмент представлений технікою відомих брендів, таких як Bosch, LG, Samsung або AEG. Їх вартість може сягати 30–50 тисяч гривень і більше. Такі машини поєднують у собі високу надійність, тишу в роботі, інноваційні технології та стильний дизайн. Особисто я спочатку вагався, чи варто переплачувати, але після консультацій та відгуків зупинився на моделі середнього класу — і залишився задоволений.

Загалом, вибір пральної машини з сушінням — це баланс між потребами, простором у квартирі та бюджетом. Якщо ви часто сушите речі в приміщенні або не маєте балкона, така техніка може істотно полегшити побут і зекономити час.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: