RikkiKot RikkiKot
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Июл 01, 2025 06:13:28 |
|
|
Як часто подорожуєте? Що зазвичай берете з собою в подорож? У мене знайома коли їде на відпочинок, бере зовсім невеличкий рюкзак, правда повертається завжди з великим чемоданом подарунків. Можливо тому і не бере з собою багато речей. А ще цікаво чи варто купувати туристичне страхування? Брати саме дешеве? |
|
VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Июл 01, 2025 17:53:30 |
|
|
RikkiKot писал(а): |
Як часто подорожуєте? Що зазвичай берете з собою в подорож? У мене знайома коли їде на відпочинок, бере зовсім невеличкий рюкзак, правда повертається завжди з великим чемоданом подарунків. Можливо тому і не бере з собою багато речей. А ще цікаво чи варто купувати туристичне страхування? Брати саме дешеве? |
Справді — що менше береш з собою, тим більше місця для сувенірів і несподіваних покупок. Я теж намагаюся подорожувати легко, особливо коли подорож коротка: документи, базовий одяг, аптечка, зарядка — і вперед. А там уже по ситуації.
Щодо страхування — тут, як на мене, краще не економити. Дешевий поліс може не покрити багато важливих речей: той самий багаж, спортивні активності, або навіть звичайне лікування. Краще трохи доплатити й мати спокій.
До речі, якщо цікаво розібратись у темі, ось хороша стаття про страховку за кордон www.myvin.com.ua/news/39017-strakhovka-za-kordon-vid-a-do-ya-iak-vyhidno-kupyty-ta-hramotno-korystuvatysia як вигідно купити та грамотно користуватись. Там детально описано, які є види полісів, на що звернути увагу при оформленні, і як не помилитись з вибором. |
|