Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
фраголо Лилит
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Июл 03, 2025 11:10:55 |
|
|
Всім привіт! Хочу поділитись — і одночасно спитати. Хто вже проходив квест "обери сходи на горище і не пошкодуй"? У нас горище невелике, але зберігаємо там багато чого, тож треба сходи міцні, але щоб не займали купу місця.
Поки що побачив модель Fakro — виглядає круто, але ціна кусається. З іншого боку, стрьомно брати найдешевше — не хочеться залишитися з купою деталей і без підйому
Розглядаю варіанти з OLX і кількох будівельних магазинів. Хто вже купував? Поділіться — що варто, а що краще обійти десятою дорогою. Буду дуже вдячний! |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Июл 03, 2025 11:49:27 |
|
|
Коли планував оновлення в будинку, зрозумів, що одне з найважливіших завдань – зробити простір більш функціональним без шкоди для комфорту. Особливо це стосується горища, адже раніше воно було майже недосяжним і використовувалося дуже рідко. Після ретельного пошуку я звернув увагу на сходи з люком в інтернет-магазині Побудуй і не помилився. Великий вибір різних моделей, які легко підібрати під будь-який стиль і розмір приміщення, дозволив обрати оптимальний варіант. Ці сходи не тільки міцні та безпечні, але й виглядають дуже акуратно. Люк додатково ізолює приміщення, зберігаючи тепло, що дуже важливо для затишку в домі. Тепер горище використовується активно, а я дуже задоволений і радий поділитися цим корисним відкриттям з друзями. |
|
|
|
 |
|