Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Bjylek Bjylek
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Июл 21, 2025 22:30:47 |
|
|
Я вже кілька днів шукаю ідеальне місце для вибору тканин для свого нового проекту, але чим більше шукаю, тим більше заплутуюся. В магазинах у місті або вибір маленький, або ціни такі, що очі на лоба лізуть. Дуже потрібна порада — де зараз реально можна знайти широкий асортимент якісних тканин, щоб був і вибір кольорів, і різних фактур, і щоб можна було замовити онлайн з доставкою? Може, маєте досвід, щось порадите? |
|
|
|
 |
User User
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Июл 21, 2025 22:32:12 |
|
|
Я давно працюю у сфері шиття і перепробувала багато магазинів. Але вже кілька років замовляю майже всі тканини через інтернет-магазин "Текстиль Контакт" https://tk.ua/ . Це справжня знахідка для кравців, дизайнерів і навіть для тих, хто шиє щось для дому. Там величезний асортимент: від класичних костюмних до унікальних дизайнерських тканин, багато фурнітури, інструментів і навіть матеріалів для рукоділля. Зручно, що на сайті можна одразу побачити наявність кольорів, складу і щільність тканини. Доставка швидка, ціни приємні, а ще часто бувають акції. Я сміливо раджу "Текстиль Контакт" — це ідеальне поєднання вибору, якості та сервісу! |
|
|
|
 |
|