Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Я вже давно думаю про нову машину

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Пт Июл 25, 2025 18:33:22     Ответить с цитатой

Привіт усім. Хотіла порадитись. Я вже давно думаю про нову машину, бо моя старенька вже почала підводити. Часті ремонти, витрати ростуть, а впевненості на дорозі все менше. Хочеться чогось надійнішого й сучасного, але з нашими цінами це здається майже нереальним. Чи хтось із вас змінював авто останнім часом? Як ви це планували? Брали кредит чи відкладали роками?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Gerkules
Саня

БлизнецыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Сб Июл 26, 2025 21:58:51     Ответить с цитатой

Сам зараз у такій самій ситуації! Моя стара Тойота взагалі розсипається! Щойно зробив ходову, як полетіла електрика. І так по колу вже третій рік. А душа хоче нормальну машину — щоб і виглядала, і їхала! Я навіть не про розкіш мрію, а про нормальні гальма і кондиціонер, бо з дітьми їздити страшно. Але де ті гроші взяти, сам не знаю. Уже думав і про лізинг, і про кредити, але все якось страшно.
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Вс Июл 27, 2025 22:11:26     Ответить с цитатой

Ви просто описали мою ситуацію! У мене старенький «Пежо» 2008 року, і я вже боюся кожного виїзду на трасу. Постійні дрібні поломки, а якщо поїхати кудись далі Києва — це як у лотерею грати. Працюю я нормально, але щоб назбирати на нову машину — це ж треба або жити без нічого кілька років, або десь знайти якесь чудо. Хотілося б вже комфорт, тишу в салоні, безпеку.
Алексейко
Алексейко

РыбыВозраст: 35

СообщениеДобавлено: Пн Июл 28, 2025 17:18:30     Ответить с цитатой

Друзі, я вас розумію на всі 100! Бо сам рік тому був у подібній ситуації — хотілося вже чогось серйозного, надійного, комфортного. І я довго думав, вивчав, порівнював. І все ж таки наважився — взяв lx500d https://cityplaza.lexus.ua/models/lx/lx500d Це просто космос, а не машина. Така міць, плавність, салон як літак. Так, вона недешева, але я вирішив: раз уже брати — то щось, що справді буде служити довго і без зайвих нервів. Є різні варіанти придбання, можна підібрати під себе. Тепер кожна поїздка — задоволення. І не жалкую ні на секунду. Якщо дійсно мрієш — треба йти до цього і не чекати вічно. Шукайте свій шлях, але не відмовляйтесь від бажаного.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: