Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Сб Сен 13, 2025 14:09:30 |
|
|
Я тільки починаю розбиратись у техніці для майстерні, і мене цікавить, які саме фільтри зазвичай ставлять у професійні пилососи. Чув, що там є не тільки стандартні мішки, а й якісь спеціальні картриджі та HEPA-фільтри. Хочеться зрозуміти, наскільки часто їх потрібно чистити або міняти, бо ж пилу та бруду на об’єкті завжди повно, і, мабуть, неправильний догляд може вивести техніку з ладу чи знизити її потужність. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Сб Сен 13, 2025 14:13:30 |
|
|
Я користуюсь професійним пилососом на будівництві вже більше двох років, то можу сказати, що зазвичай там стоїть кілька ступенів фільтрації. Є основний фільтр з тканини або картриджний, часто додається HEPA для дрібного пилу, інколи навіть спеціальні фільтри для вологого сміття. Чистити бажано після кожного робочого дня, але мити водою не всі можна, це треба дивитися по інструкції, щоб не зіпсувати. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Сб Сен 13, 2025 14:15:08 |
|
|
Тобто виходить, що фільтри у професійному пилососі не лише для пилу, а й для більшого сміття чи навіть вологи? Тоді питання, чи реально самому визначити, коли він уже забився, чи краще орієнтуватись на графік, наприклад, раз на тиждень обов’язково чистити? Бо боюся, що пропущу момент і пилосос почне гірше працювати або взагалі перегріється. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Сб Сен 13, 2025 14:23:09 |
|
|
qwerty писал(а): |
Тобто виходить, що фільтри у професійному пилососі не лише для пилу, а й для більшого сміття чи навіть вологи? Тоді питання, чи реально самому визначити, коли він уже забився, чи краще орієнтуватись на графік, наприклад, раз на тиждень обов’язково чистити? Бо боюся, що пропущу момент і пилосос почне гірше працювати або взагалі перегріється. |
У більшості моделей Kärcher стоять багаторівневі системи фільтрації: попередні тканинні або синтетичні фільтри для грубого сміття, картриджні для дрібнодисперсного пилу та HEPA-фільтри для забезпечення чистоти повітря. Частота обслуговування залежить від інтенсивності використання. Наприклад, у будівельних умовах бажано щодня оглядати і при необхідності очищати, а глобальне промивання чи заміну проводити вже за регламентом виробника. Якщо вам потрібен великий вибір професійних пилососів https://k-shop.com.ua/ua/catalog/pylesosy/ і оригінальних комплектуючих до них, раджу подивитися пропозиції у перевіреному інтернет-магазині Kärcher Shop.
У них справді широкий асортимент, обладнання тільки перевіреної роками справжньої німецької якості, швидку доставка по Україні. І що особливо важливо - вони мають розгалужену мережу сервісних центрів, де можна при необходності пройти сервісне обслуговувати техніки або отримати професійну консультацію.
 |
|
|
|
 |
|