Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Які основні переваги моделі OXVA Xlim Pro 2 DNA порівняно з

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
qwerty
Вячеслав

Группы: Нет

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Пт Сен 26, 2025 10:39:15     Ответить с цитатой

Всім привіт! Цікавить новинка — под OXVA Xlim Pro 2 DNA. Де краще брати, щоб не обманули? Хочу спробувати щось більш технологічне, ніж старі pod-системи. Чув, що там стоїть чіпсет DNA, і він дає точніший контроль. Чи є сенс його брати для щоденного використання?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Пт Сен 26, 2025 10:39:43     Ответить с цитатой

Я ще не купував, але читав огляди. Кажуть, що DNA-чіп реально дає кращу стабільність затяжки. Плюс, є можливість більш тонкого налаштування потужності. Єдиний мінус — батарея не така велика, як хотілося б, але це под, а не мод.
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 32

СообщениеДобавлено: Пт Сен 26, 2025 10:39:56     Ответить с цитатой

Я чув від знайомого, що Xlim Pro 2 DNA дуже чітко передає смак рідини. Він казав, що різниця між ним і дешевшими подами відчутна одразу. Але й ціна відповідна. Я ще думаю, чи варто платити більше, якщо не женешся за "топовим" смаком.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Пт Сен 26, 2025 10:42:10     Ответить с цитатой

qwerty писал(а):
Я чув від знайомого, що Xlim Pro 2 DNA дуже чітко передає смак рідини. Він казав, що різниця між ним і дешевшими подами відчутна одразу. Але й ціна відповідна. Я ще думаю, чи варто платити більше, якщо не женешся за "топовим" смаком.

Я собі замовив Xlim Pro 2 DNA і розкажу трохи більше, ніж просто "все ок". Почну з самого магазину: вони чітко дотримуються обіцянок. На сайті було вказано, що товар у наявності, і вже наступного дня він був у мене. Жодних дзвінків із відмовками чи зміненими цінами, що часто трапляється в інших. Що стосується самого пода: DNA-чіпсет — це реально відчувається. Навіть коли батарея сідає до 20%, затяжка стабільна, смак не "плаває". Це дуже важливо, бо в старих подах відчував, як якість пари падала разом із зарядом. Тут цього нема. Смак рідини відкривається чисто, ніби інший рівень. Щодо батареї — на день вистачає, якщо користуватись у середньому режимі. Якщо ти важкий користувач, заряджати доведеться, але сам процес зарядки швидкий. Я користуюсь вже третій місяць, і жодних проблем із картриджами чи підтіканням не було. Плюс, цей пристрій реально допомагає не тягнутись до сигарет. Для мене це головний результат: відмовився від тютюну повністю
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: