| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
Пол:  Зарегистрирован: 18.11.2017
Возраст: 35
Сообщения: 556 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Вт Окт 28, 2025 14:26:18 |
|
|
| Не розумію цього захоплення "натуральним" йогуртом. Він же просто кислий, як кефір. Їсти його неможливо. Беру завжди з наповнювачем (вишня, полуниця) - це хоч смачно, готовий перекус. Чи справді в тих солодких так багато шкідливого? Мені здається, це перебільшення. Навіщо давитися кислим? |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
Зарегистрирован: 19.11.2017
Возраст: 35
Сообщения: 532 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Окт 28, 2025 14:26:31 |
|
|
| Ти просто не дивився на склад. Ті, що "з фруктами" - це чистий цукор. Там його по 12-15 грамів на 100 грамів. Це ж 3 ложки цукру на маленьку баночку! Це вже десерт, а не корисний сніданок. І фруктів там немає, там "фруктовий наповнювач" - сироп, крохмаль і ароматизатор. Користі нуль, тільки стрибок інсуліну. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
Пол:  Зарегистрирован: 18.11.2017
Возраст: 35
Сообщения: 556 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Вт Окт 28, 2025 14:27:05 |
|
|
| Ну, 3 ложки - це ти загнув, але цукор там є, згоден. Але я пробував той ваш хвалений "грецький". Це ж взагалі жах. Він густий, як шпаклівка, і такий самий кислий. Щоб його їсти, туди треба додати стільки ж меду чи варення. І яка тоді різниця? Теж на те виходить, тільки ще й морочитися треба, щось кришити. Не бачу логіки. Взяв готовий - і з'їв. Зручно. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
Зарегистрирован: 19.11.2017
Возраст: 35
Сообщения: 532 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Окт 28, 2025 14:27:57 |
|
|
Різниця величезна.
По-перше, грецький йогурт (той, що густий) - це чистий білок. Він дуже ситний, бо з нього відцідили зайву сироватку і лактозу. Ти з'їв 150 грамів - і до обіду ситий. А солодким ти не наїсишся, бо там цукор, який швидко дає голод.
По-друге, ти сам контролюєш, що додати. Можна кинути свіжих ягід, горіхів, а не той сироп. Ти додаси одну ложку меду, а не три ложки цукру, які поклав виробник.
А головне - натуральний йогурт універсальний. Я його використовую замість сметани чи майонезу. Роблю соуси для салатів (типу дзадзикі), мариную в ньому курку (вона стає дуже ніжною).
З "полуничним" ти такого не зробиш. Якщо хочеш нормальний купити йогурт без сюрпризів, особливо грецький чи якісний імпортний, дивись у спеціалізованих магазинах, які возять продукти з ЄС. Там часто кращий склад, без крохмалю для густоти. Просто спробуй густий натуральний йогурт з горіхами і ложкою меду. Це зовсім інша їжа, ніж той солодкий десерт. |
|
|
|
 |
|