BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вт Ноя 04, 2025 23:48:01 |
|
|
| Цікаво, а ви взагалі перебираєте продуктами які їсте? Чи як казав мій знайомий, покладіть мені в тарілку цвяхи я і їх з'їм, бо просто люблю їсти, а що то мені все одно. |
|
VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Ср Ноя 05, 2025 01:11:27 |
|
|
| BorisKep писал(а): |
| Цікаво, а ви взагалі перебираєте продуктами які їсте? Чи як казав мій знайомий, покладіть мені в тарілку цвяхи я і їх з'їм, бо просто люблю їсти, а що то мені все одно. |
Вважаю, що їжа має приносити не тільки насичення, а й задоволення, а головне – користь. Тому так, я звертаю увагу на якість продуктів, а не лише на їхню кількість. Особливо це стосується м'яса та молочних продуктів. Якість сировини – це запорука смаку та здоров'я, тому я краще заплачу трохи дорожче, але буду впевнений у тому, що їм.
Коли ти звик до якісних продуктів, вже важко купувати будь-що. Наприклад, я завжди шукаю перевірених постачальників м'яса, де є гарантія свіжості та правильного вирощування. Я раджу тобі звернути увагу на спеціалізовані магазини. Там зазвичай вищий контроль якості, ніж у великих мережах. Якщо ти цінуєш дійсно гарне, свіже м'ясо та якісні м'ясні продукти, раджу подивитися, що пропонує М'ясторія https://myastoriya.com.ua/ua вони часто мають не тільки стандартний набір, але й делікатеси чи особливі частини для гриля. Якість сировини там завжди на висоті, і це одразу відчувається у смаку страв.
 |
|