| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
1008470026 Влад
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Ноя 13, 2025 09:50:28 |
|
|
| Дівчата, допоможіть порадою. Хочу перефарбуватись у рудий відтінок, але боюсь зіпсувати волосся дешевими фарбами. Уже раз брала з маркетплейсу колір вийшов не рудий, а морквяний, ще й волосся пересушило. Підкажіть, де купити якісну руду фарбу, щоб колір тримався довго і не вигоряв через тиждень. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Ноя 13, 2025 09:50:48 |
|
|
| Я теж колись купувала, що попало, поки не зрозуміла, що треба шукати професійні бренди. Найбільша помилка брати фарбу “на акції”. Часто це або старі партії, або підробки. Руді тони дуже вибагливі, якщо фарба прострочена, колір завжди піде у жовтизну. Тепер дивлюсь на дату виготовлення і відгуки саме на цей відтінок, не просто на бренд. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Чт Ноя 13, 2025 09:51:07 |
|
|
| Я фарбуюсь уже багато років, і можу сказати, що головне не бренд, а якість пігменту. Якщо бачиш у складі “аміак + штучний барвник”, навіть не бери. Руді відтінки мають бути на натуральній основі або з доглядом, інакше волосся стане ламке. Ще нюанс: після фарбування завжди потрібно шампунь для кольорованого волосся, інакше фарба вимивається через кілька днів. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Чт Ноя 13, 2025 09:51:54 |
|
|
Я беру руді фарби https://maudau.com.ua/category/dzhyn/kolir=rozhevyi-3 на сайті маркету Маудау. Усе офіційно, без лівих постачальників, видно дати виробництва і склад кожного товару. Брала відтінки Copper Red і Deep Amber, обидва вийшли рівномірно, колір насичений, без жовтизни. Фарба лягла м’яко, без запаху хімії, волосся після неї гладке й блискуче.
Видно, що партії свіжі, бо навіть упаковка нова, не затерта. Ще плюс опис відтінків точний, що рідкість для онлайн-магазинів. Замовлення приходить швидко, запаковано акуратно, фарба не витікає.
Мені подобається, що після фарбування колір не змивається навіть після двох тижнів, лишається насиченим і теплим. Якщо хочеш стабільний результат і здорове волосся, однозначно варто спробувати Маудау у мене після них фарбування нарешті без стресу.
 |
|
|
|
 |
|