VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Дек 01, 2025 23:13:15 |
|
|
| RikkiKot писал(а): |
| Бути добрим взагалі складно? Чи є шанс в України стати країною де допомога, повага до інших, благодійність а не крадіжки будуть на першому місці? |
Чи складно бути добрим? Думаю, що так — інколи важко буде проявити увагу чи підтримку, особливо коли життя підштовхує до виживання. Але щось змінюється, і шанс таки є. Якщо достатньо людей вирішують, що важливі не лише власна вигода, а й добробут інших — це вже початок змін.
Я вірю, що в нашій країні реально можлива трансформація: так, щоб допомога, повага до людей, благодійність стали нормою, а не винятком. Змінює кожна маленька дія — чиясь підтримка, чесність, готовність поділитися. Коли таких «дрібниць» стає більше, вони змінюють загальний настрій.
Для того, щоб це стало масовим — потрібна свідомість, приклад від людей, які не просто «говорять», а реально роблять. Бізнес, структури, громадські ініціативи — усі, хто готовий вкладати в добро, можуть змінювати країну. Мені сподобалась ініціатива Щедрий Вівторок, ось тут https://givingtuesday.ua/pro-inicziativu/ можна детальніше прочитати про неї. Якщо повірити, що добро — це не слабкість, а сила, і багато хто так думає — тоді шанс є. І кожен із нас може робити так, щоб бути частиною цього. |
|