Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Не можу вибрати рідину для пода що порадите зі свіжих смаком

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
qwerty
Вячеслав

Группы: Нет

ВесыВозраст: 33

СообщениеДобавлено: Чт Дек 04, 2025 10:51:26     Ответить с цитатой

Хто може підказати, де реально замовити хорошу сольову жижу? Щоб і смак тримався, і не було роздутого флакону. Після останньої покупки від якогось "ноунейму" горло дерло, а смак нуль. Хочу знайти магазин, де хоча б розуміють, що таке якість.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Чт Дек 04, 2025 10:51:43     Ответить с цитатой

Я теж на таке попадав. Особливо напрягає, коли ціна норм, але вейп починає текти через два дні жижа явно неякісна. Перевірка проста: якщо за день-півтора втрачається смак, і при затягуванні відчувається лише гаряче повітря значить, щось з нею не так. Де купувати питання відкрите, бо більшість просто перепродують, не розбираючись у продукті.
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 33

СообщениеДобавлено: Чт Дек 04, 2025 10:51:58     Ответить с цитатой

Ключовий момент щоб магазин відповідав за товар. Якщо нема підтримки, і не можна задати просте питання типу “коли виготовлено?” не варто зв’язуватись. Я ще дивлюсь на сайт: якщо крім жиж нічого немає, і не вказано жодних умов повернення або гарантій скоріше за все, це дропшипінг. Я вже пару раз натрапив, де навіть трек не дали. Тепер шукаю тільки там, де прозоро вказано виробника і є контакт з менеджером.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 37

СообщениеДобавлено: Чт Дек 04, 2025 10:52:33     Ответить с цитатой

qwerty писал(а):
Ключовий момент щоб магазин відповідав за товар. Якщо нема підтримки, і не можна задати просте питання типу “коли виготовлено?” не варто зв’язуватись. Я ще дивлюсь на сайт: якщо крім жиж нічого немає, і не вказано жодних умов повернення або гарантій скоріше за все, це дропшипінг. Я вже пару раз натрапив, де навіть трек не дали. Тепер шукаю тільки там, де прозоро вказано виробника і є контакт з менеджером.

Я вже давно беру жижу для пода https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ тільки тут, цей магазин найнадійніший, що знайшов за останній рік. Вони самі не просто «продають», а в темі можна нормально поговорити про склад, особливості смаку, базу.
Якщо питаєш, наприклад, яка жижа краще для одноразового картриджа не кидають посиланням, а реально пояснюють, що не всі смаки однаково поводяться на різних подах. У них зручно, що завжди є вибір як класичних смаків, так і експериментальних. Брав у них багато всяких рідин жодного разу не було відчуття «води».
І ще круто, що все приходить з чеком, гарантією, а не просто в пакеті. Якщо берете на постійній основі можна зібрати собі мінімальний набір, і потім просто раз у місяць докидати. Жодних підробок, жодних плям на тарі чи запахів пластика.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: