| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вт Апр 22, 2025 21:55:18 |
|
|
| Чи можна швидко і багато заробити на криптовалюті? З чого почати новачку? |
|
|
|
 |
VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Чт Апр 24, 2025 14:12:23 |
|
|
| BorisKep писал(а): |
Теоретично, так, бувають випадки, коли хтось вистрілює і за день заробляє тисячі. Але на практиці — це або випадковість, або вже досвідчена людина, яка добре відчуває ринок.
Я рекомендую не гнатися за “швидкими грошима”, а зайти з головою і системним підходом. Почати краще зі спотової торгівлі — це купівля і продаж крипти без кредитного плеча. Тобто ти не ризикуєш більше, ніж вклав. Дуже класна і доступна стаття на цю тему є тут:
https://www.web3.org.ua/spotova-torhivlia-kryptovaliutoiu-shcho-tse-take-i-iak-tse-pratsiuie/ чому я раджу спотову торгівлю? Бо це найкращий старт для новачка: простіше зрозуміти ринок, навчитися аналізувати графіки, контролювати ризики. Тут ти поступово входиш у тему і вже не просто “граєш у рулетку”, а починаєш будувати стратегію. Спочатку — невеликі угоди, експерименти, навчання. І тільки потім — більші об’єми.
З часом, коли розумітимеш, як усе працює, зможеш заробляти стабільніше. Але головне — спокій і холодна голова. Крипта — це марафон, а не спринт. |
|
|
|
 |
early_dawn early_dawn
|
Добавлено: Сб Янв 03, 2026 10:37:30 |
|
|
| BorisKep писал(а): |
Чесно кажучи, швидко і багато заробити на криптовалюті можна, але це скоріше виняток, ніж правило. Я б сказав так: інколи комусь щастить застрибнути в тренд і різко піднятися, але частіше люди або нічого не заробляють, або навіть втрачають. Якщо я новачок, то почав би не з «як швидко заробити», а з розуміння, що таке крипта, як працюють біржі, що таке ризики і волатильність. Дуже допомагає спокійне навчання: читати, дивитися аналітиків, розбиратися в базових речах, а не гнатися за легкими грошима. Потім я б спробував невелику суму, яку не шкода втратити, просто щоб відчути процес на практиці. Паралельно має бути проста фінансова дисципліна: не вкладати останні гроші і не діяти на емоціях. І тоді криптовалюта може бути цікавим інструментом, але точно не чарівною кнопкою швидкого збагачення. |
|
|
|
 |
frich frich
|
Добавлено: Сб Янв 03, 2026 10:39:20 |
|
|
| VsemSpat писал(а): |
Я рекомендую не гнатися за “швидкими грошима”, а зайти з головою і системним підходом. Почати краще зі спотової торгівлі — це купівля і продаж крипти без кредитного плеча. |
Тренд у трейдингу — це напрямок, у якому рухається ринок протягом певного часу, і саме від його правильного визначення часто залежить успіх угоди. Якщо спростити, то є висхідний тренд, коли ціни поступово ростуть, спадний — коли ринок стабільно знижується, і боковий, коли ціна рухається в діапазоні без яскраво вираженого напрямку. Визначити тренд https://bikotrading.pro/shho-take-trend-v-treydingu - допомагають лінії тренду, ковзаючі середні та рівні підтримки і опору, але важливо дивитися не лише на один індикатор, а на загальну картину. Коли розумієш, у якій фазі зараз ринок і куди він схиляється, то приймати торгові рішення стає значно легше і впевненіше. |
|
|
|
 |
|