| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Янв 26, 2026 22:21:17 |
|
|
| Всім доброго дня. Підбираю собі авто з пробігом і чим далі заходжу в цей процес, тим більше питань з’являється. Оголошень багато, ціни різні, але майже скрізь одна і та сама історія: «авто доглянуте», «без ДТП», «пробіг рідний». Розумію, що не всі продавці говорять повну правду, але й перевіряти кожну машину наосліп теж не хочеться. Хотів би почути, як ви підходите до вибору: з чого починаєте, які сигнали в оголошеннях насторожують і що варто зробити ще до першої поїздки на огляд. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пн Янв 26, 2026 22:22:16 |
|
|
| О, тут головне — не поспішати і не вірити першому враженню. Я колись теж думав, що якщо ціна адекватна і продавець нормально спілкується, то все ок. Але реальність швидко повертає на землю. Дуже багато машин мають приховану історію: були в ДТП, працювали в таксі або кілька разів перепродавались за короткий час. Якщо їхати дивитися все підряд, то можна витратити купу часу і нервів. Тому зараз я завжди намагаюсь максимально відсіяти сумнівні варіанти ще до живого огляду. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
|
Добавлено: Пн Янв 26, 2026 22:22:43 |
|
|
| Дякую, зрозуміло. Якраз не хочеться бігати по всіх оголошеннях без результату. Скажи, будь ласка, а які саме кроки ти робиш перед дзвінком продавцю? Чи достатньо уважно перечитати опис і поставити кілька запитань, чи все ж краще спочатку самостійно перевірити історію авто? І наскільки така перевірка реально допомагає зрозуміти, чи варто взагалі їхати дивитись машину. |
|
|
|
 |
1008470026 Влад
|
Добавлено: Пн Янв 26, 2026 22:24:11 |
|
|
З мого досвіду, найефективніше — починати з перевірки по VIN ще до будь-яких розмов. Я користуюсь сервісом vincheck.com.ua , бо там зручно зібрана інформація з різних джерел. За він-кодом можна побачити історію реєстрацій авто, кількість власників, участь у ДТП, страхові випадки, а також зафіксований пробіг у різні періоди. Часто одразу видно невідповідності між словами продавця й реальними даними. Також перевіряється, чи не було авто в розшуку, під арештом або з іншими обмеженнями. Якщо історія чиста і без дивних моментів, тоді вже має сенс телефонувати, домовлятися про огляд і діагностику на СТО. Це реально економить час і знижує ризики.
 |
|
|
|
 |
|