Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Як часто потрібно проходити перевірку зору в Києві?

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
1008470026
Влад

Группы: Нет

КозерогВозраст: 38

СообщениеДобавлено: Сб Мар 21, 2026 11:22:11     Ответить с цитатой

Хто стикався із заміною кришталика ока підкажіть, будь ласка, як обирається сам кришталик і чи є між ними суттєва різниця? Бо чув, що є різні типи: одні дають змогу добре бачити тільки на відстані, інші і близько, і далеко. Як це відбувається на практиці і чи варто переплачувати за кращі варіанти?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 33

СообщениеДобавлено: Сб Мар 21, 2026 11:22:42     Ответить с цитатой

Мені пояснювали, що вибір залежить від того, як ти звик бачити і що для тебе важливіше. Я обрав варіант, який дає хороший зір на відстані, але для читання використовую окуляри. Це було свідоме рішення, бо інші варіанти значно дорожчі.
1008470026
Влад

КозерогВозраст: 38

СообщениеДобавлено: Сб Мар 21, 2026 11:23:13     Ответить с цитатой

У знайомого інша ситуація він поставив більш універсальний кришталик. Каже, що дійсно зручно, бо менше залежить від окулярів, але перший час потрібно було звикати до нових відчуттів. Тому тут питання не тільки в ціні, а й у комфорті після операції.
qwerty
Вячеслав

ВесыВозраст: 33

СообщениеДобавлено: Сб Мар 21, 2026 11:24:19     Ответить с цитатой

1008470026 писал(а):
У знайомого інша ситуація він поставив більш універсальний кришталик. Каже, що дійсно зручно, бо менше залежить від окулярів, але перший час потрібно було звикати до нових відчуттів. Тому тут питання не тільки в ціні, а й у комфорті після операції.

Я часто їжджу за кермом і зрозумів, що почав гірше бачити знаки в сутінках. Колись ходив до одного окуліста просто за адресою, і там мені швидко пробігли оком, сказали окуляри виписати і все. Це дало тимчасово краще, але питання так і не закрите.
Звернувся в Ukrainian Vision Center коли потрібна була перевірка зору київ я пройшов перевірку з повною комп’ютерною рефракцією, і вони помітили, що в мене трохи змінюється акомодація і потрібна тонка корекція. Лікар усе пояснив: чому ввечері саме погано, чому по сутінках складніше бачити, і яка саме сила лінз тобі потрібна, щоб не перевантажувати очі. Така перевірка це не просто одне око, друге око, а зрозумілий аналіз, після чого реально бачиш, що робити далі окуляри, режим, відпочинок.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: