| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Мар 23, 2026 23:27:55 |
|
|
| Доброго дня. Мій кіт останнім часом вередує на їжу, відмовляється від звичних кормів і вибирає тільки певні текстури. Хотів би зрозуміти, чи це нормальна поведінка, і яку консистенцію кішки зазвичай віддають перевагу? Можливо, хтось стикався з подібним і може поділитися досвідом. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Мар 24, 2026 19:37:55 |
|
|
| Та я теж через це переживав! Мій кіт може відмовитися від сухого корму, але зразу накинутися на вологий. Іноді здається, що він розпещений, але це нормальна поведінка для багатьох кішок. Головне – пропонувати різні варіанти і спостерігати, що йому більше подобається, бо кожна кішка індивідуальна. |
|
|
|
 |
qwerty Вячеслав
Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Ср Мар 25, 2026 21:04:20 |
|
|
| Дякую за поради, це трохи прояснило ситуацію. А можна уточнити, як ви визначаєте, який корм краще сприймає кіт? Чи даєте йому вибір між сухим і вологим, чи тільки пробуєте нові види поступово? |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Мар 26, 2026 22:51:36 |
|
|
Особисто ми вирішили звернути увагу на якість і текстуру корму, тому обрали Gourmet Revelations для котів https://www.purina.ua/cat/cat-food/gourmet/revelations Вони пропонують різні смаки та форми, що дозволяє задовольнити вибагливість кота. Вологий корм з різноманітними текстурами стимулює апетит і забезпечує збалансоване харчування. Ми давали коту кілька варіантів одночасно, щоб спостерігати, що йому більше подобається, і він швидко звик до улюблених смаків. Регулярне годування, поєднане з високоякісним кормом, дозволяє підтримувати здоров’я і активність тварини, а також зменшує стрес від вибору їжі. Також це допомагає уникнути проблем з травленням і підтримує нормальну вагу, що важливо для довготривалого здоров’я нашого улюбленця.
 |
|
|
|
 |
|