Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Дайте раду щодо утилізації глянцевих журналів

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Услуги
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
BorisKep
Борис

Группы: Нет

РыбыВозраст: 41

СообщениеДобавлено: Вт Мар 31, 2026 09:06:40     Ответить с цитатой

Всім привіт! Назбирався цілий стос модних журналів за кілька років, тепер не знаю, що з ними робити. Вони дуже важкі, папір там якісний, але я не впевнений, чи його приймають разом з макулатурою. Хто здавав глянець, підкажіть, чи є на нього попит у Києві? Чи можна замовити вивіз, якщо журналів десь на 80-100 кілограмів?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Алексейко
Алексейко

Группы: Нет
РыбыВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Вт Мар 31, 2026 09:17:06     Ответить с цитатой

Вітання! Глянець приймають без проблем, він важкий, тому вага набирається дуже швидко. Я теж так розхламляла квартиру, вивезла десь 150 кілограмів старих видань. Зверталася до спеціалістів по вивозу макулатури в Києві https://xn--80aaa2bfd6apgd.kiev.ua/ua/ і все пройшло ідеально. Вони забирають будь-який папір, головне, щоб він не був ламінований плівкою. На 100 кілограмів вони зазвичай приїжджають, бо це нормальний об'єм для невеликого буса. Гроші платять відразу, що дуже приємно після генерального прибирання. Водій сам все виніс, я навіть не напружувалася. Журнали краще не розривати, просто складіть їх у стопки. Дуже зручний сервіс, рекомендую всім, хто хоче позбутися паперового завалу вдома. Це реально економить купу часу.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Услуги Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: