| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
RikkiKot RikkiKot
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Сб Мар 28, 2026 21:04:47 |
|
|
Привіт! Хочу підставку під квіти, бо рослини просто стоять на підлозі і виглядає якось негарно і незручно.
Підкажіть, які підставки реально гарно виглядають у кімнаті, на що звертати увагу — висота, матеріал, стійкість? І де ви шукали свої: в магазинах меблів, на маркетплейсах чи у майстрів на замовлення?
Мені важливо, щоб підставка була не тільки красива, а й стійка, щоб квіти не падають і все виглядало охайно. Діліться ідеями та місцями, де можна подивитися хороші варіанти. |
|
|
|
 |
VsemSpat VsemSpat
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Пн Апр 06, 2026 14:13:31 |
|
|
У нас рослини стояли прямо на підлозі і кімната виглядала трохи хаотично. Важливо звертати увагу на висоту, щоб квіти не закривали одне одного, і на стійкість, особливо якщо у вас великі горщики. Матеріал теж має значення: дерево додає затишку, метал - сучасного стилю, а комбіновані варіанти виглядають цікаво.
Знайшли класний варіант, який ідеально вписався в інтер’єр, на сайті https://stul-i-stol.com.ua/dekor/podctavka-pod-cveti/ там є різні стилі та матеріали, і все реально стійке. Квіти виглядають охайно, а кімната одразу стала більш доглянутою.
Мені подобається, що підставка не тільки красива, а й практична: квіти не падають, і легко прибирати підлогу. |
|
|
|
 |
|