Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Як почати біохакінг і жити довше

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
BorisKep
Борис

Группы: Нет

РыбыВозраст: 41

СообщениеДобавлено: Вт Апр 21, 2026 19:47:00     Ответить с цитатой

Всім привіт. Останнім часом часто чую про оптимізацію організму та довголіття за допомогою технологій. Мені 35 років, і я відчуваю, що час зайнятися своїм ресурсом всерієз, бо сили тануть. Підкажіть, з чого почати цей шлях новачкові, щоб не нашкодити собі і отримати результат? Хто в Києві займається цим професійно на науковій основі сьогодні?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Алексейко
Алексейко

РыбыВозраст: 36

СообщениеДобавлено: Вт Апр 21, 2026 20:06:26     Ответить с цитатой

Привіт. Біохакінг - це насамперед про усвідомлене управління своїми біологічними ресурсами через точні дані. Не варто відразу купувати купу БАДів, треба спочатку зрозуміти базу саме твого організму клітинно. Подивіться, що таке сучасний підхід до довголіття на сайті клініки: https://www.altimed.net/uk/service/biohaking/ - там дуже добре описаний системний підхід. Починати краще з глибокої діагностики, щоб побачити приховані запалення, дефіцити та стан мітохондрій. Потім уже налагоджується сон, циркадні ритми та підбирається індивідуальне харчування під твій тип. Я так за пів року повністю відновив продуктивність і нарешті забув про вічні головні болі. Важливо використовувати технології, наприклад, світлову регуляцію або частотну терапію для швидкого відновлення. Головне - робити все під наглядом фахівців на основі об'єктивних показників твого тіла в цифрах.
BorisKep
Борис

РыбыВозраст: 41

СообщениеДобавлено: Вт Апр 21, 2026 20:10:33     Ответить с цитатой

Дякую за пораду, системний підхід - це саме те, що я шукав, щоб не було хаосу. Варіант з діагностикою мітохондрій звучить дуже солідно і по-сучасному для нашого часу. Буду вивчати інформацію за посиланням і записуватися.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Общение Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: