| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -3
|
Добавлено: Вт Апр 21, 2026 19:47:00 |
|
|
| Всім привіт. Останнім часом часто чую про оптимізацію організму та довголіття за допомогою технологій. Мені 35 років, і я відчуваю, що час зайнятися своїм ресурсом всерієз, бо сили тануть. Підкажіть, з чого почати цей шлях новачкові, щоб не нашкодити собі і отримати результат? Хто в Києві займається цим професійно на науковій основі сьогодні? |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вт Апр 21, 2026 20:06:26 |
|
|
| Привіт. Біохакінг - це насамперед про усвідомлене управління своїми біологічними ресурсами через точні дані. Не варто відразу купувати купу БАДів, треба спочатку зрозуміти базу саме твого організму клітинно. Подивіться, що таке сучасний підхід до довголіття на сайті клініки: https://www.altimed.net/uk/service/biohaking/ - там дуже добре описаний системний підхід. Починати краще з глибокої діагностики, щоб побачити приховані запалення, дефіцити та стан мітохондрій. Потім уже налагоджується сон, циркадні ритми та підбирається індивідуальне харчування під твій тип. Я так за пів року повністю відновив продуктивність і нарешті забув про вічні головні болі. Важливо використовувати технології, наприклад, світлову регуляцію або частотну терапію для швидкого відновлення. Головне - робити все під наглядом фахівців на основі об'єктивних показників твого тіла в цифрах. |
|
|
|
 |
BorisKep Борис
 Группы: Нет Репутация: -3
|
Добавлено: Вт Апр 21, 2026 20:10:33 |
|
|
| Дякую за пораду, системний підхід - це саме те, що я шукав, щоб не було хаосу. Варіант з діагностикою мітохондрій звучить дуже солідно і по-сучасному для нашого часу. Буду вивчати інформацію за посиланням і записуватися. |
|
|
|
 |
|