Автоклуб «ВАЗ-классика»
    Главная   Форум   Чат   Фото   Гараж   Видео   Разное   Поиск  
FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход  
Фідерна вудка

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
TRECHER
Вика

Группы: Нет

ТелецВозраст: 44

СообщениеДобавлено: Вт Май 12, 2026 08:22:17     Ответить с цитатой

Вибір першої снасті — це завжди такий хвилюючий момент, але тут головне не набрати зайвого. Для річки я б радив дивитися в сторону медіум-хеві класу, бо це дасть вам певний запас міцності на течії. Я якраз готуюся до літнього сезону і нещодавно шукав інформацію, яким має бути правильне фідерне вудилище https://fishdream.com.ua/yakoyu-maye-buty-vudka-dlya-fidernoyi-lovli/ для різних умов. Натрапив на дуже детальну інструкцію в журналі FishDream, де автори розкладають по поличках типи квівертипів та лад бланка. Видання FishDream реально допомогло мені розібратися, чому не варто брати занадто дешеві композитні варіанти для річкової ловлі. Там пояснюють, як тест вудки впливає на точність закиду кормушки. Обов'язково загляньте в журнал FishDream, там є відповіді на всі питання для старту. Це вбереже вас від помилок, які роблять майже всі початківці. Бажаю вам знайти свою ідеальну вудку!
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов vaz-classic.dp.ua :: Курилка Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: