Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Чт Окт 21, 2021 18:33:09 |
|
|
Форумчани, ви п'єте вино? Якщо так, то яке? Хотів порадитися, я просто завжди пив горілку і коньяк, зараз у мене з'явилася дівчина, тому хочу зав'язати пити міцне і перейти на більш слабке, щоб з нею зійтися смаками. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Чт Окт 21, 2021 18:33:57 |
|
|
Я б не підлаштовувався, вважаю що кожен повинен мати свій смак і так повинно бути завжди. Ось наприклад я, завжди пив пиво і мені дружина наполягала кинути його пити і тільки у свята пробувати вино, але я не погодився і вона повністю прийняла мій вибір. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Чт Окт 21, 2021 18:39:13 |
|
|
Я вас розумію, але ви мене не зрозуміли. Ви захотіли пити пиво, вас хоч і хотіли змусити його не пити, але ив відмовилися, а я самостійно хочу перейти на вино, мене ніхто не примушує, це мій особистий вибір. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Чт Окт 21, 2021 19:08:51 |
|
|
Gerkules писал(а): |
Форумчани, ви п'єте вино? Якщо так, то яке? Хотів порадитися, я просто завжди пив горілку і коньяк, зараз у мене з'явилася дівчина, тому хочу зав'язати пити міцне і перейти на більш слабке, щоб з нею зійтися смаками. |
Цілком нормальне явище, я сам також робив! Переходив з більш міцного алкоголю, на досить слабкий і я повністю схвалив такий перехід.
Раджу вам спробувати хороше біле вино Marlborough Sun Sauvignon Blanc https://winewine.com.ua/wine/sauvignon-blanc-marlborough-sun/ мені дуже подобається саме це вино! Ви можете запитати чому - я відповім вам все тому що, це вино не найдорожче, але на смак воно найсмачніше, що я коли-небудь пив, оскільки у нього є смаковий відтінок винограду! Але це не звичайний аромат і смак, він дуже приємний і м'який, пити таке, це одне задоволення, раджу спробувати! Візьміть хоча б одну пляшку, я впевнений, потім візьмете все десять)
|
|
|
|
|
|