Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Апр 24, 2022 23:48:25 |
|
|
Мені лікар призначив антибіотик аугментин. Хотілося би спитати, хто приймав ці ліки а чи допомогли вам? Справа у тому, що я не шанувальник антибіотиків, тому до їх призначення ставлюся дуже обережно. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Апр 24, 2022 23:50:55 |
|
|
Я взагалі то не лікар. Але, якщо вам цей препарат призначив лікар, то навіщо тут проводити все це опитування. Якщо призначив - значить треба пити. Чи колоти, чи як там... не знаю... |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Вс Апр 24, 2022 23:53:45 |
|
|
Дякую, що відповіли. Як говорять, довіряй, але перевіряй. А що стосується антибіотиків, то, самі розумієте, що вони одно лікують, а іншому шкодять. Так що краще зайвий раз перепитати. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Пн Апр 25, 2022 00:02:06 |
|
|
Алексейко писал(а): |
Мені лікар призначив антибіотик аугментин. Хотілося би спитати, хто приймав ці ліки а чи допомогли вам? Справа у тому, що я не шанувальник антибіотиків, тому до їх призначення ставлюся дуже обережно. |
Мені призначали аугментин https://apteka-ds.com.ua/product/auhmentyn-bd-tabletky-875-mh-125-mh-14-sht-000000673 , коли у мене цистит був. У туалет п сто разів на день бігав, і боляче було. Пролікувався, пропив ці таблетки - зараз все чудово. Так що можете гвіть не сумніватися, це ефективний антибіотик.
Якщо почитаєте його склад, то побачите, що він набагато краще звичайних антибіотиків, тому що складається з антибіотика амоксициліну та клавулинової кислоти.
Курс лікування - від пяти до чотирнадцяти днів. Або як лікар прописав.
Не хворійте ) .
|
|
|
|
|
|