Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Сб Июл 16, 2022 22:26:50 |
|
|
Кохана дуже любить квіти зі снопів, це її улюблені букети, які раніше до переїзду до Львова постійно дарував їх. Може підкажіть, де у Львові продають свіжі та красиві квіти. Дякую всім за відповіді. Головне, щоб у магазині була доставка |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Сб Июл 16, 2022 22:27:49 |
|
|
Я живу недалеко від жд вокзалу за 2 хвилини ходьби від мого будинку є ринок, на якому я практично завжди купую квіти. Ви самі можете погуглити якісь квіткові магазины роблять доставку букет по Львову, думаю самі знайдете. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Сб Июл 16, 2022 22:28:15 |
|
|
Я звичайно гуглив, знайшов кілька магазинів, навіть місяць тому в одному замовляв букет, який завянув наступного дня. Ось вирішив порадитися з людьми, може хтось підкаже, де можна купити свіжі квіти. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Сб Июл 16, 2022 22:29:38 |
|
|
Алексейко писал(а): |
Кохана дуже любить квіти зі снопів, це її улюблені букети, які раніше до переїзду до Львова постійно дарував їх. Може підкажіть, де у Львові продають свіжі та красиві квіти. Дякую всім за відповіді. Головне, щоб у магазині була доставка |
Доброї ночі комрад! Вже кілька років для своєї дружини замовляю квіти у Львівському онлайн магазини, у них завжди свіжий товар та є доставка. Ось тут зможете купити снопи з квітів https://kvitna.ua/collection/snopy асортиментом будьте задоволені. Всі букети, які я купував для дружини, стоять у вазі мінімум тиждень.
Я для коханої купував букет «Лавандові хмаринки», так вона їх викинула лише через 2 тижні, на сайті навіть є приклади готових букетів, взагалі самі все побачите.
Вартість доставки уточнюйте у продавця, вона залежить від дальності вашої адреси, особисто я плачу за доставку 80 гривень.
|
|
|
|
|
Майка Мария
|
Добавлено: Пт Авг 12, 2022 15:59:10 |
|
|
Вы правы, цветы - отличный подарок по любому поводу. Поэтому дарите цветы тем кого любите почаще! |
|
|
|
|
|
|
Гарри Игорь
|
Добавлено: Пт Авг 12, 2022 16:47:19 |
|
|
Якщо не знаєте який букет подарувати, то рекомендую вам ознайомитися зі статтею https://gre4ka.info/zhyttia/70416-kvity-v-korobtsi-dlia-bud-iakoho-pryvodu Завдяки їй, ви зможете підібрати ідеї для букетів вашим близьким, та підкреслити кілька ідей, якими ви можете скористатися. Також я вам рекомендую салон Dicentrа, вони роблять просто неймовірні композиції, які ви можете замовити з доставленням. |
|
|
|
|
|