Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Пн Дек 13, 2021 13:18:50 |
|
|
Доброго дня усім. У меня таке медичне питання. Скажіть, де можна купити спеціальну медичну пов'язку для руки, щоб після перелома її підтримувати. Скільки вона приблизно зараз коштує? |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Пн Дек 13, 2021 14:11:50 |
|
|
Коли у мене рука була поламана, я її вішав на звичайну хустинку. Знайшов у батьків таку, щоб не буже весела та квітуча була ) . Вона, правда, інколи сповзала, але то для мене була не проблема. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Пн Дек 13, 2021 16:30:08 |
|
|
Да не хочу я з хусточкою ходити, як бабуся. Ще дома, то ладно, можна і з хусточкою. А як на роботу піти - то хотілося би щось краще знайти. Так що буду купувати нормальний бандаж, чи як він там називається. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Пн Дек 13, 2021 21:26:36 |
|
|
Gerkules писал(а): |
Доброго дня усім. У меня таке медичне питання. Скажіть, де можна купити спеціальну медичну пов'язку для руки, щоб після перелома її підтримувати. Скільки вона приблизно зараз коштує? |
Є спеціальні плечові бандажі https://apteka-ds.com.ua/catalog/bandazhi-i-korsety/plechovi-bandazhi Їх використовують при переломах, вивихах, ушкодженнях плечового та ліктьового суглоба. Вони допомагають утримувати руку у сталому положенні, що необхідно для загоєння чи реабілітації.
Будете вибирати бандаж - звертайте увагу на те, що вони є різного розміру. Треба звіритися з розмірною таблицею.
Також деякі бандажі бувають різного ступеня фіксації - жорсткий, напівжорсткий та м'який.
|
|
|
|
|
Гарри Игорь
|
Добавлено: Вс Ноя 20, 2022 20:49:36 |
|
|
Привет! Мне такой фиксатор нужен для коленного сустава. Где можно его купить? |
|
|
|
|
|
|
Майка Мария
|
Добавлено: Пн Ноя 21, 2022 06:20:16 |
|
|
У меня сын непоседа, вроде бы уже не маленький, но не сидит спокойно. Буквально неделю назад упал на колено и травмировал его, пришлось носить бандаж. Могу вам подсказать в каком магазине я купила фиксатор для коленного сустава https://underline.in.ua/ru/bandazhi-dlia-kolinnoho-suhloba/ Этот магазин порекомендовал мне травматолог. Там отличный выбор и хорошие цены. Главное носить его правильно, так он поможет быстрее восстановиться. |
|
|
|
|
|