Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Кошкина Клава
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Фев 16, 2025 11:40:10 |
|
|
Доброго дня. Порадьте будь ласка перевірену друкарню, де можна замовити друк на толстовках. Можливо, є у Вас такий досвід і Ви когось зможете в Києві порадити? Я тут знайшла один сайт, де друк на худі пропонується і ціни мене цілком влаштовують, а Ви кого ще з цього напряму підказати мені можете? |
|
|
|
 |
Atgam Антон
 Группы: Нет Репутация: 0
|
Добавлено: Вт Апр 08, 2025 19:26:59 |
|
|
Цитата: |
Доброго дня. Порадьте будь ласка перевірену друкарню, де можна замовити друк на толстовках. Можливо, є у Вас такий досвід і Ви когось зможете в Києві порадити? |
Ми давно співпрацюємо з компанією "Твій Дизайн", для співробітників нашої компанії замовляли там не лише толстовки, а й пошиття футболок поло з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p32716998-futbolki-polo-logotipom.html Я можу сміливо сказати, що їхня продукція — це висока якість за доступною ціною. Завдяки точності в нанесенні логотипу, одяг виглядає професійно, а матеріал дуже приємний на дотик і комфортний для щоденного носіння. Вони завжди враховують всі наші побажання, будь то вибір кольору, типу вишивки чи друку. Також варто зазначити, що навіть після кількох прань логотипи не вигоряють і залишаються такими ж чіткими. |
|
|
|
 |
|