Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Янв 15, 2023 14:41:37 |
|
|
Усім доброго дня. Я ось намагаюся собі вибрати мультиварку. Не знаю, яку краще взяти. Хто користується мультиварками, скажіть, які мультиварки кращі? На що треба звертати увагу, коли вибираєш мультиварку? |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Вс Янв 15, 2023 15:14:26 |
|
|
Привіт. Особисто я, коли вибирав собі мультиварку, дивився, який там об'єм чаші, та які має мультиварка програми. А все інше з часом самі опануєте. Там нічого складного немає. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Вс Янв 15, 2023 15:17:10 |
|
|
А навіщо готові програми у мультиварці? А, може, я сам захочу виставити свої параметри, які мені потрібні? Чи є там така программа, чи тільки усе готове? У вашій мультиварці як? |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Янв 15, 2023 15:25:18 |
|
|
Алексейко писал(а): |
Усім доброго дня. Я ось намагаюся собі вибрати мультиварку. Не знаю, яку краще взяти. Хто користується мультиварками, скажіть, які мультиварки кращі? На що треба звертати увагу, коли вибираєш мультиварку? |
Як вибрати мультиварку https://allo.ua/ua/mul-tivarki/ ? Треба при виборі мультиварки дивитися не тільки на ціну та на бренд виробника, але й на такі характеристика, як об'єм чаші, тип покриття чаші (є антипригарне та керамічне), які є додаткові функції. Наприклад, є мультиварки з можливістю приготування йогурта, розігріву, підтримки температури, замішування тіста, автовідключення, фритюрниця та ще багато чого цікавого. А для тих, хто хоче виставляти свої параметри - є функція "свій рецепт".
|
|
|
|
|
ira19840 Ирина
|
Добавлено: Вт Янв 17, 2023 13:27:13 |
|
|
У меня Декс, отлично служит, много режимов, готовлю в ней каждый день. |