Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Ср Фев 15, 2023 10:21:51 |
|
|
На дворі лютий місяць, вже час задуматися про покупку весняного взуття. На цей раз вирішив подивитися взуття в інтернеті, тому що раніше ніколи не купував взуття в інтернеті вирішив звернутися до вас, ви мені можете порадити інтернет магазини. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Ср Фев 15, 2023 10:34:56 |
|
|
Та які інтернет магазини, там взуття коштує космічних грошей, ще й за послуги нової пошти доведеться заплатити. Я вже встиг купити весняні кросівки на ринку, ще вийшло непогано поторгуватися з продавцем. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
|
Добавлено: Ср Фев 15, 2023 10:38:06 |
|
|
Начебто на ринку ціни не високі, мені здається що ще дорожче, ніж в інтернеті. Я ж вас не змушую купувати взуття в інтернеті, тому якщо ви не знаєте онлайн магазинів навіщо тоді писати. |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Ср Фев 15, 2023 10:39:47 |
|
|
Gerkules писал(а): |
На дворі лютий місяць, вже час задуматися про покупку весняного взуття. На цей раз вирішив подивитися взуття в інтернеті, тому що раніше ніколи не купував взуття в інтернеті вирішив звернутися до вас, ви мені можете порадити інтернет магазини. |
Мені відомо де в інтернеті ви зможете замовити якісне шкіряне взуття https://vittorossi.ua/ в асортименті є все, демісезонні черевики та кросівки, туфлі, можете навіть відразу купити взуття на літо. Якщо у вас є друга половинка, тоді вона також може скористатися цим магазином, у них ще є багато товар для жінок.
Все носиться дуже довго по кілька сезонів, я ось свот свої черевики ношу вже третю зиму, вони в ідеальному стані, хоч на наступну зиму куплю щось нове.
|
|
|
|
|
|