Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 07:40:32 |
|
|
У нашому будинку сухе повітря, хоч і не жарко. Я часто чхаю, тому що мені щіпає в носі. Я подумав, може купити собі зволожувач повітря, що ви скажете на цю тему? можете зразу запропонувати якусь модель. |
|
|
|
|
Gerkules Саня
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 07:41:15 |
|
|
Звичайно, це дуже корисна побутова техніка, вона повинна вам допомогти. Хоча не варто забувати про вологе прибирання. Я чула, що люди, які вдихають зволожений очищений повітря, мають менший ризик захворіти на алергію. |
|
|
|
|
BorisKep Борис
Группы: Нет Репутация: -4
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 07:41:48 |
|
|
Я також це чув, мабуть, знайома медсестра говорила. Справа в тому, на які характеристики потрібно звернути увагу при покупці очищувача повітря та якого виробника краще вибрати? |
|
|
|
|
Алексейко Алексейко
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Мар 26, 2023 07:42:45 |
|
|
BorisKep писал(а): |
У нашому будинку сухе повітря, хоч і не жарко. Я часто чхаю, тому що мені щіпає в носі. Я подумав, може купити собі зволожувач повітря, що ви скажете на цю тему? можете зразу запропонувати якусь модель. |
Ви маєте рацію, якщо висихає слизова оболонка людини, вона починає чхати, можливо навіть кашляти, і вам повинен допомогти очищувач повітря https://allo.ua/ua/dnipro/ochistiteli-vozduha/ який звільнить ваше приміщення від алергенів, пилу та різної хімії, але разом з ним я б порадив вам купити ще зволожувач повітря, я сам саме так зробив.
В інтернет-магазині Алло я купив очищувач повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, мені його порадили мої знайомі, детальні характеристики подивіться самі..
|
|
|
|
|
|