| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Gerkules Саня
 Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Ср Апр 19, 2023 15:45:21 |
|
|
| Привіт всім. Нещодавно у моєї дружини зламався фен і вона попросила мене купити новий. Але до якого магазину мені звернутися, я не знаю. Ви мені що можете порадити? Хто де купував у Дніпрі? Буду вдячний за допомогу. |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Ср Апр 19, 2023 15:46:35 |
|
|
| Добрий день. Я вам можу порадити звернутися до одного чудового інтернет-магазину у Дніпрі, де я місяці три тому купив для своїє дружини новий фен. Якщо цікаво, звертайтесь. Із задоволенням допоможу вам. |
|
|
|
 |
Gerkules Саня
|
Добавлено: Ср Апр 19, 2023 15:47:15 |
|
|
| Щиро кажучи, вже був не в одному магазині. Але ніде нічого нічого не знайшов. У деяких вибору взагалі немає, десь ціни космічні. А у якому інтернет-магазині купували ви? І який фен можете мені порадити? |
|
|
|
 |
Алексейко Алексейко
|
Добавлено: Ср Апр 19, 2023 15:51:31 |
|
|
Я вам раджу відвідати інтернет-магазин "Алла". Це мій улюблений магазин, де я вже не перший рік купую різну техніку для дому. Завжди вся техніка якісна, доступні ціни. Вам можу порекомендувати фен Mi Ionic Hair Dryer H300 E. Я вибрав для дружини такий. Він має дві швидкості та три температупні режими, захищений від перегрівання. Подивитися інші моделі фенів у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/feny/ ви можете тут на сайті. За потреби ви можете проконсультуватися з менеджером магазину. Бажаю вдалої купівлі.
 |
|
|
|
 |
|