Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
toplandi toplandi
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Апр 23, 2023 14:54:19 |
|
|
Як вибрати найкращий англомовний дитячий садок для моєї дитини? На що слід звертати увагу? |
|
|
|
|
rekla rekla
Группы: Нет Репутация: -5
|
Добавлено: Вс Апр 23, 2023 14:56:19 |
|
|
Якщо Ви шукаєте англомовний дитячий садок, то рекомендую звернути увагу на кілька важливих аспектів. По-перше, зверніть увагу на методику навчання та програму розвитку дітей, яка повинна бути сучасною та передовою. По-друге, важливо, щоб садок мав затишну та дружню атмосферу, що допоможе дитині почуватись комфортно та розвиватись. По-третє, уважно оцініть якість освітньої та допоміжної інфраструктури, такої як майданчики, кухня, бомбосховище тощо. Нашу дитину ми водимо в англомовний дитячий садок на Печерську в Києві "Lа Сasita" і в цьому садочку є все це, а також дитина зможе вивчати іспанську та французьку мови, що буде додатковим бонусом для розвитку її мовних навичок. |
|
|
|
|
Фокаччо Фокаччо
Группы: Нет
|
Добавлено: Вт Июл 25, 2023 11:23:40 |
|
|
В нас садки закриті, але я хочу щоб дитина хоч трошки навчалася. Не знаю що робити |
|
|
|
|
Вербена Вербена
Группы: Нет
|
Добавлено: Вт Июл 25, 2023 11:25:27 |
|
|
В нас теж критична сітуація, але я взяла все в свої руки та замовила навчальні посібники на сайті Брітішбук https://www.britishbook.ua/ Буду з дітьми сама займатися англійською мовою, най хоч трошки, але чомусь навчаються. Бо час іде, ситуація не змінюється, я переживаю, що діти не будуть мати належний рівень знань для майбутнього. |
|
|
|
|
|